Piane
Z 185 Standard - Zimmermann - Bechstein Romania
888
page-template-default,page,page-id-888,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Z  185 Standard

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 153 cm
  • Lungime: 185 cm
  • Greutate: 360 kg

Un pian accesibil, de bună calitate

Fratele mai mare al familiei Zimmermann, modelul Z 185 Standard este un instrument puternic și robust. Dacă sunteți în căutarea unui instrument de încredere și la prețuri accesibile, atunci Z 185 Standard este ceea ce vă doriți. Acest model, cu un sunet puternic, care se potrivește cu standardele europene de calitate și este disponibil la un preț accesibil, reprezintă cu siguranță un partener muzical ideal. Dispunând de o mecanică plăcută, dinamism și o putere surprinzătoare, instrumentul Zimmermann Z 185 îi farmecă chiar și pe pianiștii desăvârșiți. Nu vă puteți păcăli cu acest instrument produs exclusiv din materiale de calitate, prelucrate cu grijă.

Managementul calității Bechstein: o garanție atunci când vine vorba de cumpărarea unui pian

Acest model, la fel ca toate instrumentele Zimmermann, este în concordanță cu exigentele cerințe tehnice, de sunet și estetice ale sistemului de management al calității Bechstein. Această procedură de control efectuată in fabrica garantează o calitate consecventă ce satisface criteriile europene și stabilește noi rapoarte de referință în producția de piane. Modelul Standard Z 185, care se bucură de o calitate a sunetului și de prelucrare care merită sigiliul „Designed by Bechstein”, constituie, prin urmare, o alternativă viabilă la instrumentele second-hand.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii