Piane
Z 175 Standard - Zimmermann - Bechstein Romania
881
page-template-default,page,page-id-881,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Z 175 Standard

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 150 cm
  • Lungime: 175 cm
  • Greutate: 340 kg

Pentru cei care au visat vreodată la un pian …

Cu modelul Zimmermann Z 175 Standard, Bechstein prezintă o variantă atractivă, cu un volum de sunet considerabil, care poate fi al dvs. la un preț surprinzător de accesibil.

Cumpărarea unui pian de mâna a doua este o afacere riscantă, deoarece instrumentul poate avea defecte sau deteriorări ascunse. Puteți evita cu ușurință acest risc prin achiziționarea unui instrument nou Zimmermann Z 175 Standard la prețul unor instrumente second-hand.

Modelul Zimmermann Z 175 Standard încântă fiecare pianist cu tușeul, convingând cu volumul sonor și cu un sunet echilibrat. Acest instrument de dimensiuni medii se mândrește cu toate avantajele unui pian de calitate: un tușeu precis și fluid care vă oferă încredere, materiale selectate cu grijă și o prelucrare fină care satisface chiar și cerințele cele mai stricte. Un pian de calitate pentru începători, Zimmermann Z 175 Standard poartă marca de excelență „Proiectat de C. Bechstein”.

Managementul calității Bechstein: siguranța dvs. în timp ce cumpărați un pian pentru începători

În timp ce majoritatea producătorilor europeni de pian oferă doar piane pentru începători fabricate în serie în Asia, C. Bechstein monitorizează în mod direct fabricarea Zimmermann Z 175 Standard: specialiștii Bechstein susținuți de expertiza companiei controlează calitatea fiecărui instrument înainte de a acorda eticheta de calitate Bechstein. Pianul Zimmermann Z 175 Standard reflectă expertiza mărcii Bechstein și stabilește noi standarde în categoria sa. Managementul calității Bechstein este un sistem în care puteți avea încredere. În plus, modelul Zimmermann Z 175 Standard este un pian de bună calitate pentru începători, care vine cu o garanție de cinci ani – două motive bune pentru a opta pentru un Zimmermann Z 175 Standard nou, mai degrabă decât pentru orice instrument de mâna a doua.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii