Piane
Z 160 Standard - Zimmermann - Bechstein Romania
875
page-template-default,page,page-id-875,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Z 160 Standard

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 150 cm
  • Lungime: 160 cm
  • Greutate: 320 kg

Un instrument la prețuri accesibile pentru artiștii cu pretenții

Modelul Zimmermann Z 160 Standard este perfect pentru apartamente mici și bugete limitate. Acest instrument accesibil adaugă o notă de eleganță în orice cameră și vă oferă un tușeu și un sunet extraordinare. Un pian de încredere, modelul Z 160 se mândrește cu toate caracteristicile unui instrument care a fost atent construit: un mecanism de calitate, un sunet armonios și un volum plăcut. În plus, acest instrument mic, compact, se potrivește în orice cameră muzicală mică și poartă eticheta „Designed by Bechstein” care inspiră încredere.

Un instrument care beneficiază de managementul calității Bechstein

Specialiștii Bechstein verifică toate pianele Zimmermann în unitatea de producție și acordă sigiliul de calitate Bechstein numai instrumentele care le merită cu adevărat. Această procedură riguroasă garantează faptul că Zimmermann Z 160 Standard este un instrument deosebit de accesibil, dar de calitate. Un pian recomandat, acest model nu numai că poartă sigiliul de calitate Bechstein, dar beneficiază și de o garanție de cinci ani. În plus, acest instrument are un preț accesibil și se mândrește cu un sunet care vă va încânta auzul.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii