Piane
Z 122 Classic Chrome - Zimmermann - Bechstein Romania
865
page-template-default,page,page-id-865,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Z 122 Classic Chrome

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 150 cm
  • Înălţime: 122 cm
  • Adâncime: 62 cm
  • Greutate: 250 kg

Garanția îndelungată a plăcerii de a cânta

Pianina Zimmermann 122 Classic Chrome se remarcă nu numai prin timbrul său frumos, ci și prin carcasa sa elegantă. Curbele armonioase și diferitele elemente cromate sporesc designul clasic și oferă acestei pianine un aspect nobil.

Această pianină, proiectată pentru a satisface cerințele începătorilor exigenți, se evidențiază prin designul său inteligent, o construcție bună și un timbru convingător.

Chiar și începătorii pot fi exigenți

Zimmermann 122 Chrome clasic are un tușeu precis și plăcut, datorită mecanicii sale robuste care este echipată cu clape negre din abanos. Are trei pedale, inclusiv una pentru moderare (surdină). Mecanismul de închidere lentă a capacului claviaturii este o trăsătură binevenită atunci când studiază copii.

Placa de sunet robustă asigură o reglare stabilă chiar și în condiții climatice nefavorabile. Această pianină va da satisfacție de durată chiar și celui mai exigent începător!

Pianinele  Zimmermann „Proiectate de C. Bechstein” împart ADN-ul unei mărci mari – de aceea vin cu garanția de cinci ani a lui C. Bechstein.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii