Piane
Vario System - Bechstein Romania
1415
page-template-default,page,page-id-1415,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Sistemul digital C. Bechstein Vario vă transformă pianul acustic într-un instrument digital și vă permite să cântaţi fără a deranja pe nimeni. Sistemul Vario vă dublează plăcerea atunci când cântaţi la pianul acustic. Acest sistem silenţios a fost creat special pentru pianinele și pianele brandurilor făcute de grupul Bechstein. Disponibil ca opțiune pentru toate modelele noi de pian, sistemul C. Bechstein Vario transformă pianul tău acustic într-un instrument de tip doi-în-unu.

Toate modelele din gama curentă a grupului C. Bechstein pot fi actualizate pentru a include acest sistem silențios.

Actualizare Vario: În plus, vă oferim posibilitatea de a actualiza software-ul pentru funcția de silent Vario.

 

Avantajele sistemului C. Bechstein Vario

Sistemul C. Bechstein Vario vă atrage cu vocea minunată a pianului mare de concert C. Bechstein D 282. Probele furnizează toate detaliile tonurilor autentice, înregistrarea fiind bine echilibrată și plăcută pe termen lung. Când activați opţiunea Vario, corzile și placa de sunet nu generează sunet, de unde rezultă și expresia de sistem silențios. În consecință, puteţi studia în permanență fără a deranja pe nimeni – ca și cum aţi fi într-o cabină izolată.

C. Bechstein Vario, un sistem fabricat în Germania

Acest modul inovator dezvoltat de C. Bechstein este produs în Germania exclusiv pentru instrumentele noastre. Un sondaj cuprinzător a arătat că acest sistem silențios corespunde așteptărilor utilizatorilor: opţiunea de sileţios C. Bechstein Vario nu numai că iese în evidență pentru dinamica optimă, designul elegant și ușurința în utilizare, dar și redă perfect atingerea interpretului.

Dinamică

Dinamica unică cu o gamă infinită de posibilități de la pianissimo la fortissimo prin digitizarea înaltă a mișcărilor de taste, ușor de reglat pe ecran.


Senzori

Senzori optici reglabili și senzori de pedală cu reglaj și măsurare continuă.


Afişaj

Ecran tactil mare, toate funcțiile fiind accesibile prin intermediul meniurilor cu pictograme clare. Control ușor al diferitelor funcții din meniurile principale și derulante.


Unitatea de comandă

Dimensiuni mici, design discret.

În față: afișează doar priza pentru căști. În spate: USB, linie de intrare / ieșire și diferite prize de sistem. Ușor de operat de sus. Numeroase funcții incluzând un metronom cu eșantioane, 4 sunete preferate configurabile și diverse sunete predefinite: 6 piane, 3 orgi, 3 piane digitale, 2 instrumente cu corzi și 1 clavecin (în fundal).


Internaţional

Grafice clare pe ecran, universal inteligibile.


Economie de energie

Unitatea se oprește automat la apăsarea butonului (nu este în așteptare).


Căști

Dispozitiv de înaltă calitate, cu greutate redusă, realizat de un brand excelent, ce oferă un sunet excelent.


Oprirea sunetului pianului acustic

Aparat precis și foarte robust, cu manetă, care nu afectează funcția pedalei sostenuto.

Sistemul silențios C. Bechstein Vario este un modular silențios compatibil cu toate pianele noi și mari, produse de grupul Bechstein. Vă rugăm să întrebați despre îmbunătățirea instrumentului.