Piane
V 183 – W. Hoffmann Vision - Bechstein Romania
843
page-template-default,page,page-id-843,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

V 183

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 152 cm
  • Lungime: 183 cm
  • Greutate: 320 kg

Hoffmann Vision V 183: un pian minunat, dar la prețuri accesibile

Veți studia și cânta cu plăcere la acest pian de bună calitate, cu un sunet european distinctiv al seriei W. Hoffmann Vision. Modelul V 183 se remarcă prin calitatea sunetului și procesării sale. În ciuda prețului său accesibil, acest instrument nu este produs în masă. În schimb, este punctul culminant al posibilităților oferite de fabrica C. Bechstein. (Consultați specificațiile instrumentului pentru mai multe detalii.) C. Bechstein Europe produce piane accesibile, competitive, echipate cu mecanisme și componente acustice de calitate. Mai multe articole de ziar și programe de televiziune au subliniat talentul lui C. Bechstein în producerea de pianine și piane, cu o calitate europeană distinctă demnă de prestigiosul nume Bechstein.

Standarde stricte de calitate

Materialele de calitate necesare pentru producerea pianului W. Hoffmann Vision V 183 sunt determinate de Departamentul de Cercetare și Dezvoltare, unic la nivel mondial, al companiei C. Bechstein Germania. Procesul de producție simplificat este orientat spre ceea ce contează cu adevărat: fără compromisuri în ceea ce privește sunetul, asamblarea mecanicii și durabilitatea.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

W. Hoffmann Linia Vision


Cadrul din spate: Suporturi solide din lemn de densitate medie și parțial ranforsate


Placă de sunet: Molid, special prelucrat pentru utilizare în orice climat


Coaste: Molid


Căluși: Lemn de esență tare


Butuc de acordaj: Lemn laminat


Cadru de fontă: Fontă


Corzi: Fabricate în Europa cu oțel de calitate superioară


Corzi de bas: Cupru, puritate 95%


Carcasă: Lemn masiv de pin și fibre de densitate medie


Agrafe: Pentru un sunet mai clar (numai la unele modele)


Mecanism: Respectă standardele europene.


Ciocănele: Ciocănelele C. Bechstein sunt făcute din arțar, ton cald european.

Bechstein Romania

C. BECHSTEIN EUROPE

SUNETUL EUROPEI

C. Bechstein Europe este o companie cu un loc unic de producție, caracterizată prin atenția acordată detaliilor și excelenta inginerie germană, ce își are rădăcinile în cultura europeană și intenționează să ofere tuturor pianiștilor partenerul muzical ideal pe care îl caută.