Piane
V 175 – W. Hoffmann Vision - Bechstein Romania
833
page-template-default,page,page-id-833,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

V 175

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 151 cm
  • Lungime: 175 cm
  • Greutate: 320 kg

Pianul W. Hoffmann Vision V 175: un succes comercial

Un tur de forță al producției europene de pian, modelul V 175 are o valoare financiară excelentă, o procesare de calitate și un sunet distinct european.

Atunci când un producător de renume precum C. Bechstein Europe lansează noi modele pe piață, știe că nu trebuie să-și dezamăgească clienții internaționali care sunt în căutarea unui pian accesibil. Pianul W. Hoffmann Vision V 175 oferă o alternativă excelentă la instrumentele cu sunet asiatic. Este produs de C. Bechstein Europe la fabrica din Republica Cehă, care beneficiază de facilități de ultimă oră, de personal perfect pregătit și de expertiza inginerilor de la compania-mamă C. Bechstein Germania. Diferența este izbitoare.

În căutarea unui pian la prețuri accesibile? Amintiți-vă, sunetul este cel care contează!

La fel ca C. Bechstein Germania, societatea-mamă C. Bechstein Europe produce fiecare dintre instrumentele sale în conformitate cu standarde riguroase de calitate, adaptându-le în același timp la segmentele individuale de prețuri. Drept urmare, fiecare categorie de preț reflectă amprenta filozofiei Bechstein. W. Hoffmann Vision V 175 este un pian de înaltă calitate la un preț accesibil, ale cărui componente au fost atent proiectate și selectate de către tehnicienii Departamentului de Cercetare și Dezvoltare C. Bechstein. Dacă decideți să cumpărați un instrument W. Hoffmann Vision, veți fi fermecat de sunetul și mecanica acestor piane robuste și oneste.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

W. Hoffmann Linia Vision


Cadrul din spate: Suporturi solide din lemn de densitate medie și parțial ranforsate


Placă de sunet: Molid, special prelucrat pentru utilizare în orice climat


Coaste: Molid


Căluși: Lemn de esență tare


Butuc de acordaj: Lemn laminat


Cadru de fontă: Fontă


Corzi: Fabricate în Europa cu oțel de calitate superioară


Corzi de bas: Cupru, puritate 95%


Carcasă: Lemn masiv de pin și fibre de densitate medie


Agrafe: Pentru un sunet mai clar (numai la unele modele)


Mecanism: Respectă standardele europene.


Ciocănele: Ciocănelele C. Bechstein sunt făcute din arțar, ton cald european.

Bechstein Romania

C. BECHSTEIN EUROPE

SUNETUL EUROPEI

C. Bechstein Europe este o companie cu un loc unic de producție, caracterizată prin atenția acordată detaliilor și excelenta inginerie germană, ce își are rădăcinile în cultura europeană și intenționează să ofere tuturor pianiștilor partenerul muzical ideal pe care îl caută.