Piane
V 158 – W. Hoffmann Vision - Bechstein Romania
824
page-template-default,page,page-id-824,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

V 158

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 151 cm
  • Lungime: 158 cm
  • Greutate: 310 kg

Hoffmann Vision V 158: un pian care dă lovitura

Acest pian accesibil dintr-o gamă de succes este produs în Republica Cehă de către C. Bechstein Europe. Modelul V 158 se identifică printr-un tușeu plăcut și un profil distinctiv de sunet european, armonios.

Brandul W. Hoffmann se află mai sus decât oricare dintre concurenții săi asiatici. Pur și simplu pentru că C. Bechstein Europe se bazează pe experiența îndelungată de a produce instrumente de calitate. W. Hoffmann Vision V 158 este un instrument robust, puternic și accesibil, care își datorează sunetul european nu numai facilităților excelente oferite de C. Bechstein Europe, ci și de experienței personalului ceh cu înaltă calificare, care transformă fiecare instrument într-o bijuterie muzicală unică. După cum confirmă mai multe articole din presa de specialitate, fabrica C. Bechstein Europa este, cu siguranță, unică în lume.

SUNETUL EUROPEI

Calitatea este cheia, mai ales dacă sunteți în căutarea unui instrument la prețuri accesibile. La urma urmei, vă doriți un instrument fiabil care să reziste în timp. Un pian W. Hoffmann care vă aduce sunetul Europei este foarte potrivit din două motive: arta producției de pian este înrădăcinată chiar aici, în inima continentului, iar C. Bechstein refuză să facă orice compromisuri. Pianele noastre nu sunt produse în masă și știm foarte bine cum un instrument de calitate vă poate inspira să studiați.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

W. Hoffmann Linia Vision


Cadrul din spate: Suporturi solide din lemn de densitate medie și parțial ranforsate


Placă de sunet: Molid, special prelucrat pentru utilizare în orice climat


Coaste: Molid


Căluși: Lemn de esență tare


Butuc de acordaj: Lemn laminat


Cadru de fontă: Fontă


Corzi: Fabricate în Europa cu oțel de calitate superioară


Corzi de bas: Cupru, puritate 95%


Carcasă: Lemn masiv de pin și fibre de densitate medie


Agrafe: Pentru un sunet mai clar (numai la unele modele)


Mecanism: Respectă standardele europene.


Ciocănele: Ciocănelele C. Bechstein sunt făcute din arțar, ton cald european.

Bechstein Romania

C. BECHSTEIN EUROPE

SUNETUL EUROPEI

C. Bechstein Europe este o companie cu un loc unic de producție, caracterizată prin atenția acordată detaliilor și excelenta inginerie germană, ce își are rădăcinile în cultura europeană și intenționează să ofere tuturor pianiștilor partenerul muzical ideal pe care îl caută.