Piane
V 131 – W. Hoffmann Vision - Bechstein Romania
818
page-template-default,page,page-id-818,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

V 131

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 151 cm
  • Înălţime: 131,5 cm
  • Adâncime: 63,5 cm
  • Greutate: 247 kg

Hoffmann Vision V 131: o pianină de concert la prețuri accesibile

Marca de pian W. Hoffmann exista deja în Berlin la începutul secolului al XX-lea și a fost preluată de C. Bechstein în 1992. Astăzi, instrumentele W. Hoffmann sunt produse de C. Bechstein Europe in fabrica sa din Cehia, iar seria Vision reflectă tradiția brandului. Pianina de concert W. Hoffmann Vision V 131, denumită și „pianoforte” în trecut, vă va impresiona cu aspectul său nobil, sunetul puternic, tonurile fine și designul carcasei de o eleganță clasică. Nu faceți compromisuri de marcă pentru pianul dvs.! C. Bechstein Europe produce instrumente de înaltă calitate.

Componente valoroase și producție de calitate

În ciuda prețului său accesibil, pianina de concert V 131 se mândrește cu o multitudine de detalii de calitate: toate corzile, de exemplu, sunt susținute de agrafe pentru a îmbunătăți precizia și puritatea sunetului; în plus, acest instrument vine cu trei pedale, inclusiv o surdină. Conform tradiției germane de producție C. Bechstein, toate pianinele la prețuri accesibile din seria Vision sunt sonorizate manual („by hand and ear”).

O pianină de concert care vorbește de la sine

Experimentații producători de paine de la C. Bechstein Europe selectează și testează toate componentele pianinei V 131 și efectuează toate procedurile de asigurare a calității. Ca și alte instrumente din seria Vision, acest model are un cadru din spate din lemn masiv de duritate medie. Placa de sunet și coastele sale sunt realizate din molid, călușul și butucul de acordaj din lemn dur. Celelalte calități includ ciocănelele, care sunt acoperite cu pâslă englezească și sunt atent verificate și sonorizate manual. Cu toate acestea, pianina V 131 rămâne accesibilă ca preț! C. Bechstein Europe oferă o garanție de cinci ani pentru acest pian de înaltă calitate, realizat în Hradec Králové, Republica Cehă.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

W. Hoffmann Linia Vision


Cadrul din spate: Suporturi solide din lemn de densitate medie și parțial ranforsate


Placă de sunet: Molid, special prelucrat pentru utilizare în orice climat


Coaste: Molid


Căluși: Lemn de esență tare


Butuc de acordaj: Lemn laminat


Cadru de fontă: Fontă


Corzi: Fabricate în Europa cu oțel de calitate superioară


Corzi de bas: Cupru, puritate 95%


Carcasă: Lemn masiv de pin și fibre de densitate medie


Agrafe: Pentru un sunet mai clar (numai la unele modele)


Mecanism: Respectă standardele europene.


Ciocănele: Ciocănelele C. Bechstein sunt făcute din arțar, ton cald european.

Bechstein Romania

C. BECHSTEIN EUROPE

SUNETUL EUROPEI

C. Bechstein Europe este o companie cu un loc unic de producție, caracterizată prin atenția acordată detaliilor și excelenta inginerie germană, ce își are rădăcinile în cultura europeană și intenționează să ofere tuturor pianiștilor partenerul muzical ideal pe care îl caută.