Piane
V 126 – W. Hoffmann Vision - Bechstein Romania
806
page-template-default,page,page-id-806,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

V 126

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 147 cm
  • Înălţime: 126 cm
  • Adâncime: 62,3 cm
  • Greutate: 235 kg

Hoffmann Vision V 126: o pianină cu o valoare financiară excelentă

Acest model este răspunsul în forță al lui C. Bechstein la instrumentele cu profil redus din Asia. Datorită mecanicii precise, designului clasic al carcasei și sunetului puternic, pianina Vision V 126 este unul dintre cele mai de succes instrumente ale mărcii W. Hoffmann. La fel ca toate pianinele din seria Vision, se remarcă pentru robustețea și stabilitatea bună a acordajului. Răspunsul Europei la nenumăratele instrumente ieftine de pe piață, este foarte potrivită dacă sunteți în căutarea unui instrument la prețuri accesibile, care oferă o plăcere de durată mulțumită unui sunet armonios și echilibrat.

Pianina W. Hoffmann Vision V 126 se caracterizează prin caracteristici europene distinctive, cum ar fi un sunet variat și o mecanică cu viteză de repetare bună. Experimentații producători de paine de la C. Bechstein Europe selectează și testează toate piesele de la producătorul de mecanisme. În plus, C. Bechstein Europe aplică proceduri stricte de control al calității.

Instrumentul cel mai accesibil

Un instrument de calitate, pianina W. Hoffmann Vision V 126 de la C. Bechstein Europe oferă o valoare financiară extraordinară. Comparați-l cu alte instrumente și veți observa că moștenirea mărcii C. Bechstein face diferența. Toate instrumentele din seria Vision sunt realizate de specialiști europeni meticuloși, care beneficiază de experiența excepțională a companiei-mamă, C. Bechstein Germania.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

W. Hoffmann Linia Vision


Cadrul din spate: Suporturi solide din lemn de densitate medie și parțial ranforsate


Placă de sunet: Molid, special prelucrat pentru utilizare în orice climat


Coaste: Molid


Căluși: Lemn de esență tare


Butuc de acordaj: Lemn laminat


Cadru de fontă: Fontă


Corzi: Fabricate în Europa cu oțel de calitate superioară


Corzi de bas: Cupru, puritate 95%


Carcasă: Lemn masiv de pin și fibre de densitate medie


Agrafe: Pentru un sunet mai clar (numai la unele modele)


Mecanism: Respectă standardele europene.


Ciocănele: Ciocănelele C. Bechstein sunt făcute din arțar, ton cald european.

Bechstein Romania

C. BECHSTEIN EUROPE

SUNETUL EUROPEI

C. Bechstein Europe este o companie cu un loc unic de producție, caracterizată prin atenția acordată detaliilor și excelenta inginerie germană, ce își are rădăcinile în cultura europeană și intenționează să ofere tuturor pianiștilor partenerul muzical ideal pe care îl caută.