Piane
V 120 – W. Hoffmann Vision - Bechstein Romania
796
page-template-default,page,page-id-796,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

V 120

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 151 cm
  • Înălţime: 120 cm
  • Adâncime: 62,5 cm
  • Greutate: 245 kg

Pianina W. Hoffmann Vision V 120 vă va fermeca

Modelul W. Hoffmann V 120 din seria populară Vision este o pianină decentă și accesibilă, care combină calitatea și tradiția lui C. Bechstein Europe. Această pianină nu este atrăgătoare doar pentru începători: datorită componentelor sale de calitate, acesta se mândrește cu un sunet tipic european, care nu este nici plictisitor, nici discordant. Acest lucru se datorează în special faptului că specialiștii oferă fiecărui instrument un sunet individual.

Câteva cuvinte despre originea lui W. Hoffmann V 120: ca toate instrumentele din seria Vision, acest model a fost proiectat de inginerii Departamentului de Cercetare și Dezvoltare C. Bechstein, care s-au străduit să creeze un pian robust cu un sunet minunat și un tușeu plăcut. Realizarea unui instrument la prețuri accesibile care să îndeplinească aceste criterii a fost posibilă după achiziționarea, extinderea și modernizarea completă a fabricii C. Bechstein Europe situate în Republica Cehă. Toate modelele din seria W. Hoffmann Vision sunt produse acolo folosind o tehnologie de ultimă oră.

Boemia, casa muzicii romantice

“Hudba pojuje národy” – muzica unește națiunile. După cum sugerează această zicală cehă, personalul C. Bechstein Europe are muzica în sânge. Marca W. Hoffmann și-a pus amprenta ca răspuns al Europei la instrumentele cu un sunet distinct din Asia. Această poveste remarcabilă de succes este ușor de explicat: W. Hoffmann este numărul unu pe piață pentru începătorii și amatorii care sunt în căutarea unui pian la prețuri accesibile, cu un sunet frumos. Alegeți seria Vision și obțineți un pian clasic în locul unui instrument produs în serie!

Jurnaliștii, specialiștii și publicul larg care vizitează fabrica C. Bechstein Europe își dau seama repede că instrumentele de calitate din seriile Vision, Tradition și Professional sunt produse conform unor standarde diferite și că seria Vision oferă o valoare financiară uimitoare ce stabilește noi criterii de referință.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

W. Hoffmann Linia Vision


Cadrul din spate: Suporturi solide din lemn de densitate medie și parțial ranforsate


Placă de sunet: Molid, special prelucrat pentru utilizare în orice climat


Coaste: Molid


Căluși: Lemn de esență tare


Butuc de acordaj: Lemn laminat


Cadru de fontă: Fontă


Corzi: Fabricate în Europa cu oțel de calitate superioară


Corzi de bas: Cupru, puritate 95%


Carcasă: Lemn masiv de pin și fibre de densitate medie


Agrafe: Pentru un sunet mai clar (numai la unele modele)


Mecanism: Respectă standardele europene.


Ciocănele: Ciocănelele C. Bechstein sunt făcute din arțar, ton cald european.

Bechstein Romania

C. BECHSTEIN EUROPE

SUNETUL EUROPEI

C. Bechstein Europe este o companie cu un loc unic de producție, caracterizată prin atenția acordată detaliilor și excelenta inginerie germană, ce își are rădăcinile în cultura europeană și intenționează să ofere tuturor pianiștilor partenerul muzical ideal pe care îl caută.