Piane
V 112 – W. Hoffmann Vision - Bechstein Romania
785
page-template-default,page,page-id-785,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

V 112

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 151 cm
  • Înălţime: 113 cm
  • Adâncime: 56 cm
  • Greutate: 220 kg

Hoffmann Vision V 112: o pianină de calitate, la prețuri accesibile, potrivită pentru începători

O pianină de calitate, rezistentă și accesibilă realizată de C. Bechstein Europe, V 112 este mai mult decât un instrument pentru începători.

Câteva cuvinte despre originea acestui model de succes: este produs de C. Bechstein Europe, o filială a lui C. Bechstein Germania, cel mai mare producător european de piane de calitate. Ceea ce face ca fabrica Bechstein să fie atât de specială este dimensiunea sa, echipamentele de ultimă generație și condițiile excelente de lucru. Specialiștii cu înaltă calificare în prelucrarea lemnului, a metalului și în finisaje se mândresc cu munca lor, și pe bună dreptate. Același lucru este valabil și pentru specialiștii în mecanică și sonorizare, care adaugă o notă personală fiecărui instrument.

Dacă sunteți în căutarea unui pian pentru începători, cumpărați mai bine unul de calitate!

Pianina W. Hoffmann V 112 a ajutat la transformarea seriei Vision într-un succes răsunător, oferind o nouă dimensiune a calității sunetului: „Sunetul Europei”!!! În acest sens, acest model a introdus armonie într-o piață dominată de piane cu un sunet plictisitor și oarecum steril.

Pianul pentru începători W. Hoffmann Vision V 112 este fabricat din materiale de calitate. Un dealer Bechstein va dezvălui cu plăcere caracteristicile acestui model: un cadru din lemn solid, coaste și placă de sunet din molid, căluș din lemn dur, cadru metalic, corzi de calitate europeană superioară, claviatură și întregul mecanism, totul în rezonanță cu standardele europene de calitate, ciocănelele acoperite cu pâslă din lână englezească.

Acest instrument elegant are o atingere plăcută și un sunet frumos, bogat în tonalități. Acest instrument accesibil nu este doar un pian vechi!

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

W. Hoffmann Linia Vision


Cadrul din spate: Suporturi solide din lemn de densitate medie și parțial ranforsate


Placă de sunet: Molid, special prelucrat pentru utilizare în orice climat


Coaste: Molid


Căluși: Lemn de esență tare


Butuc de acordaj: Lemn laminat


Cadru de fontă: Fontă


Corzi: Fabricate în Europa cu oțel de calitate superioară


Corzi de bas: Cupru, puritate 95%


Carcasă: Lemn masiv de pin și fibre de densitate medie


Agrafe: Pentru un sunet mai clar (numai la unele modele)


Mecanism: Respectă standardele europene.


Ciocănele: Ciocănelele C. Bechstein sunt făcute din arțar, ton cald european.

Bechstein Romania

C. BECHSTEIN EUROPE

SUNETUL EUROPEI

C. Bechstein Europe este o companie cu un loc unic de producție, caracterizată prin atenția acordată detaliilor și excelenta inginerie germană, ce își are rădăcinile în cultura europeană și intenționează să ofere tuturor pianiștilor partenerul muzical ideal pe care îl caută.