Piane
T 186 – W. Hoffmann Tradition - Bechstein Romania
773
page-template-default,page,page-id-773,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

T 186

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 153 cm
  • Lungime: 186 cm
  • Greutate: 312 kg

Hoffmann T 186: visul devenit realitate

Cel mai mare pian de salon în seria de succes Tradition, modelul W. Hoffmann T 186 întruchipează calitatea acustică europeană râvnită. Sunetul său bine echilibrat, durabil și bogat colorat provine din familia C. Bechstein, aceste caracteristici fiind găsite în toate seriile – o calitate care își are rădăcinile în marea tradiție germană a producției de pian.

Producția de pian se bucură de o tradiție îndelungată în regiune

Fabrica C. Bechstein Europe este unică pe continent. Cei 150 de angajați calificați lucrează în hale recent renovate, echipate cu tehnologie de ultimă oră și realizează fiecare pian folosind procese de producție ce combină meșteșugul și metodele inovatoare. Astfel de condiții de producție ideale contrastează puternic cu situația din fabricile altor producători europeni, nemaivorbind de producătorii de masă non-europeni.

Un pian de salon excelent

Mecanica modelului W. Hoffmann T 186 are o gamă dinamică largă și, prin urmare, este foarte potrivită pentru orice tip de interpretare. Întregul instrument este realizat în Republica Cehă de către specialiștii din Europa de Sud-Est, care sonorizează manual ciocănelele. Încercați și comparați tușeul, sunetul și procesarea acestui pian de salon și veți observa imediat că oferă o valoare financiară incomparabilă.

Faceți un tur al fabricii Hradec Králové și descoperiți pasiunea specială a personalului pentru tradiția europeană! Specialiștii bine pregătiți C. Bechstein Europe știu cum să construiască un instrument de salon cu un sunet plăcut, deoarece producția de piane se bucură de o tradiție îndelungată în regiune. Personalul a fost implicat în dezvoltarea fabricii și este mândru să contribuie la succesul companiei.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

Linia  W.Hoffmann TRADITION


Cadru din spate: Întărituri solide din lemn de pin cu densitate medie


Placă de sunet și coaste: Molid de înaltă calitate crescut în Alpi și procesat cu atenție


Căluși: Fag european


Butuc de acordaj: Fag stratificat


Cadru de fontă: Turnat în nisip cu densitate mare


Corzi: Oțel înfășurat cu cupru (calitate germană, puritate 99%)


Carcasă: Lemn masiv de molid cu fibre de densitate medie


Agrafe: Pentru un sunet mai clar


Mecanism: Mecanică precisă și fiabilă care respectă standardele C. Bechstein


Ciocănele: Ciocănele C. Bechstein din carpen, ton cald european

Bechstein Romania

C. BECHSTEIN EUROPE

SUNETUL EUROPEI

C. Bechstein Europe este o companie cu un loc unic de producție, caracterizată prin atenția acordată detaliilor și excelenta inginerie germană, ce își are rădăcinile în cultura europeană și intenționează să ofere tuturor pianiștilor partenerul muzical ideal pe care îl caută.