Piane
T 177 – W. Hoffmann Tradition - Bechstein Romania
764
page-template-default,page,page-id-764,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

T 177

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 152 cm
  • Lungime: 177 cm
  • Greutate: 310 kg

Hoffmann Tradition T 177

Un pian de dimensiuni medii, care face din studiul zilnic un vis, modelul T 177 este înrădăcinat în marea tradiție germană de producție de piane și are un sunet de o calitate distinctă europeană.

Mecanism

Mecanica pianului W. Hoffmann Tradition T 177 vă permite să vă manifestați liber și fără efort. Stăpânește o gamă dinamică uimitoare, de la șoptitul pianissimo la puternicul fortissimo. Un pian durabil, cu un sunet diferențiat și plin de culoare, modelul T 177 este preferat de conservatoare, asemenea și celorlalte piane de concert W. Hoffmann.

Unde se fabrică acest pian de salon?

Calitatea bună necesită condiții bune de producție. Instrumentele W. Hoffmann din seria Tradition sunt produse manual în întregime în Republica Cehă. Specialiștii C. Bechstein Europe chiar sonorizează manual ciocănelele.

Împreună, C. Bechstein Europe și C. Bechstein Germania, compania mamă, formează grupul principal de producție a pianelor din Europa. Structurile de producție se caracterizează printr-un grad înalt de producție internă care include chiar și fabricarea ciocănelelor de către fabrica germană. Fabrica din Cehia se mândrește cu o sinteză uimitoare între meșteșugul și tehnologia CNC inteligentă. După o investiție de peste 15 milioane de euro, împreună cu renovarea integrală a clădirilor, restructurarea realizată în 2015/2016, disponibilitatea tehnologiei moderne și o forță de muncă de 150 de angajați, spațiul de producție al firmei C. Bechstein Europe are un potențial radical diferit de posibilitățile modeste ale majorității altor producători, care doar asamblează piese produse de parteneri terți sau obțin producție de masă după ce s-au relocat în Asia.

Zi de vizitare liberă la C. Bechstein Europe

Faceți un tur alături de ghidul fabricii din Hradec Králové și descoperiți pasiunea specială a personalului pentru tradiția europeană! Producătorii de piane C. Bechstein Europe știu cum să realizeze piane cu un sunet foarte plăcut. Noi nu facem produse industriale fără suflet, nici măcar nu importăm expertiză străină.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

Linia  W.Hoffmann TRADITION


Cadru din spate: Întărituri solide din lemn de pin cu densitate medie


Placă de sunet și coaste: Molid de înaltă calitate crescut în Alpi și procesat cu atenție


Căluși: Fag european


Butuc de acordaj: Fag stratificat


Cadru de fontă: Turnat în nisip cu densitate mare


Corzi: Oțel înfășurat cu cupru (calitate germană, puritate 99%)


Carcasă: Lemn masiv de molid cu fibre de densitate medie


Agrafe: Pentru un sunet mai clar


Mecanism: Mecanică precisă și fiabilă care respectă standardele C. Bechstein


Ciocănele: Ciocănele C. Bechstein din carpen, ton cald european

Bechstein Romania

C. BECHSTEIN EUROPE

SUNETUL EUROPEI

C. Bechstein Europe este o companie cu un loc unic de producție, caracterizată prin atenția acordată detaliilor și excelenta inginerie germană, ce își are rădăcinile în cultura europeană și intenționează să ofere tuturor pianiștilor partenerul muzical ideal pe care îl caută.