Piane
T 161 – W. Hoffmann Tradition - Bechstein Romania
755
page-template-default,page,page-id-755,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

T 161

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 151 cm
  • Lungime: 161 cm
  • Greutate: 292 kg

Hoffmann T 161: un pian la prețuri accesibile, de înaltă calitate

Cel mai mic instrument din seria Tradition, modelul T 161 este produs în Republica Cehă de către C. Bechstein Europe. Acest baby grand are proporții armonioase și un sunet impresionant. Cu un tușeu plăcut, timbru frumos și sunetul său echilibrat în toate registrele, acest instrument va intensifica plăcerea dvs. de studiu. Procesarea excelentă demonstrează că C. Bechstein Europe este o excepție pe piața mondială atunci când vine vorba de a oferi piane de calitate la un preț accesibil. Datorită solidității sale și muzicalității bogate, acest baby grand este deosebit de potrivit pentru utilizarea intensivă într-un conservator sau în camera dvs. de muzică.

Pianul W. Hoffmann T 161, din seria Tradition, se evidențiază prin sunetul european armonios și echilibrat, care este rezultatul unei sinteze între tehnologia de ultimă generație, elaborarea tradițională a mecanicii și o sonorizare manuală a ciocănelelor. Mecanica vă permite să interpretați orice lucrare subtilă și să stăpâniți în aceeași măsură atât pasajele pianissimo, cât și fortissimo. Mai mult decât atât, acest instrument are un sunet foarte variat.

Excepție absolută în rândul producătorilor europeni de pian

Modelul W. Hoffmann T 161 este fabricat în Republica Cehă de tehnicienii calificați, sub îndrumarea managerilor C. Bechstein din Germania. Această sinergie de expertiză este unică în Europa. Faceți un tur al fabricii din Hradec Králové (un oraș ceh numit anterior Königgrätz) și veți fi uimiți de echipamentele tehnice de ultimă generație și dăruirea angajaților de a face instrumente bune: producătorii de pian foarte bine pregătiți au filozofia sunetului european în sângele lor de generații întregi și știu cum să realizeze piane cu un sunet perfect. Membrii personalului au contribuit la dezvoltarea noului spațiu producție și sunt mândri de succesul companiei lor. Spre deosebire de alți producători de pian, C. Bechstein Europe nu importă expertiză străină și oferă o garanție de cinci ani pentru pianul W. Hoffmann Tradition T 161.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

Linia  W.Hoffmann TRADITION


Cadru din spate: Întărituri solide din lemn de pin cu densitate medie


Placă de sunet și coaste: Molid de înaltă calitate crescut în Alpi și procesat cu atenție


Căluși: Fag european


Butuc de acordaj: Fag stratificat


Cadru de fontă: Turnat în nisip cu densitate mare


Corzi: Oțel înfășurat cu cupru (calitate germană, puritate 99%)


Carcasă: Lemn masiv de molid cu fibre de densitate medie


Agrafe: Pentru un sunet mai clar


Mecanism: Mecanică precisă și fiabilă care respectă standardele C. Bechstein


Ciocănele: Ciocănele C. Bechstein din carpen, ton cald european

Bechstein Romania

C. BECHSTEIN EUROPE

SUNETUL EUROPEI

C. Bechstein Europe este o companie cu un loc unic de producție, caracterizată prin atenția acordată detaliilor și excelenta inginerie germană, ce își are rădăcinile în cultura europeană și intenționează să ofere tuturor pianiștilor partenerul muzical ideal pe care îl caută.