Piane
T 128 – W. Hoffmann Tradition - Bechstein Romania
746
page-template-default,page,page-id-746,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

T 128

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 147 cm
  • Înălţime: 128 cm
  • Adâncime: 62,5 cm
  • Greutate: 236 kg

Hoffmann Tradition T 128: veți cânta cu plăcere la acest instrument datorită calității sale muzicale

Această pianină este foarte robustă, prevăzută cu o placă de sunet foarte mare, care permite difuzarea liberă a sunetului. Acest model este realizat de C. Bechstein Europe folosind materiale selectate cu atenție într-un spațiu de producție unic în Europa pentru procesele sale de fabricație de ultimă oră și pregătirea excelentă a celor 150 de angajați ai săi. Această unitate este singura în Europa, în afara Germaniei, care produce piane și pianine de înaltă calitate, care se bucură de o valoare financiară remarcabilă.

O pianină de concert superioară

Ce face ca modelul W. Hoffmann Tradition T 128 să fie atât de irezistibil? Sunetul său armonios și echilibrat, combinat cu o mecanică fiabilă care oferă un tușeu extraaordinar! Veți iubi acest instrument superior. Calitatea europeană rămâne de neegalat pur și simplu pentru că frumoasa artă de producție a pianului a fost dezvoltată aici, în Europa. Și pentru că meseriașii de la C. Bechstein Europe știu exact sensul expresiilor precum „a singing voice (o voce muzicală)” și ” the art of traditional piano-making (arta de a realiza piane în mod tradițional)”.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

Linia  W.Hoffmann TRADITION


Cadru din spate: Întărituri solide din lemn de pin cu densitate medie


Placă de sunet și coaste: Molid de înaltă calitate crescut în Alpi și procesat cu atenție


Căluși: Fag european


Butuc de acordaj: Fag stratificat


Cadru de fontă: Turnat în nisip cu densitate mare


Corzi: Oțel înfășurat cu cupru (calitate germană, puritate 99%)


Carcasă: Lemn masiv de molid cu fibre de densitate medie


Agrafe: Pentru un sunet mai clar


Mecanism: Mecanică precisă și fiabilă care respectă standardele C. Bechstein


Ciocănele: Ciocănele C. Bechstein din carpen, ton cald european

Bechstein Romania

C. BECHSTEIN EUROPE

SUNETUL EUROPEI

C. Bechstein Europe este o companie cu un loc unic de producție, caracterizată prin atenția acordată detaliilor și excelenta inginerie germană, ce își are rădăcinile în cultura europeană și intenționează să ofere tuturor pianiștilor partenerul muzical ideal pe care îl caută.