Piane
T 122 – W. Hoffmann Tradition - Bechstein Romania
737
page-template-default,page,page-id-737,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

T 122

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 147 cm
  • Înălţime: 122 cm
  • Adâncime: 61 cm
  • Greutate: 227 kg

De ce cunoscătorii recomandă acest instrument?

Toate instrumentele W. Hoffmann au fost proiectate de inginerii Departamentului de Cercetare și Dezvoltare C. Bechstein, care sunt în contact permanent cu clienții internaționali și cu dealerii de pian. Datorită studiilor de piață aprofundate, pianina W. Hoffmann Tradition T 122 întrunește toate cerințele clienților în ceea ce privește cele trei criterii cheie: sunet, tușeu și valoare financiară.

Modelul T 122 se mândrește cu multe detalii tipice pentru producția de pian. Mecanica integrează o multitudine de meșteșuguri și oferă o gamă dinamică uimitoare care vă permite să stăpâniți pasajele pianissimo și fortissimo deopotrivă, în timp ce sunetul se distinge prin tonul său variat, colorat. Toți pașii de producție implicați în realizarea acestui pian, inclusiv sonorizarea manuală a ciocănelelor, sunt efectuate în Republica Cehă de producătorii de pian C. Bechstein Europe. Garanția de cinci ani provine de asemenea de la C. Bechstein Europe, un spațiu de producție unic în Europa, deoarece oferă condiții prealabile optime pentru producția de piane de înaltă calitate.

Un instrument realizat cu componente de calitate

Pianina W. Hoffmann Tradition T 122 este compusă din numeroase piese valoroase, incluzând un cadru din spate de pin dur, o placă de sunet cu coaste de molid european solid, un butuc de acordaj de fag stratificat, căluș de transmisie a sunetului din fag european și placă din fontă.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

Linia  W.Hoffmann TRADITION


Cadru din spate: Întărituri solide din lemn de pin cu densitate medie


Placă de sunet și coaste: Molid de înaltă calitate crescut în Alpi și procesat cu atenție


Căluși: Fag european


Butuc de acordaj: Fag stratificat


Cadru de fontă: Turnat în nisip cu densitate mare


Corzi: Oțel înfășurat cu cupru (calitate germană, puritate 99%)


Carcasă: Lemn masiv de molid cu fibre de densitate medie


Agrafe: Pentru un sunet mai clar


Mecanism: Mecanică precisă și fiabilă care respectă standardele C. Bechstein


Ciocănele: Ciocănele C. Bechstein din carpen, ton cald european

Bechstein Romania

C. BECHSTEIN EUROPE

SUNETUL EUROPEI

C. Bechstein Europe este o companie cu un loc unic de producție, caracterizată prin atenția acordată detaliilor și excelenta inginerie germană, ce își are rădăcinile în cultura europeană și intenționează să ofere tuturor pianiștilor partenerul muzical ideal pe care îl caută.