Piane
S 6 - Zimmermann - Bechstein Romania
859
page-template-default,page,page-id-859,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

S 6 Zimmermann

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 150 cm
  • Înălţime: 126 cm
  • Adâncime: 62 cm
  • Greutate: 275 kg

O pianină accesibilă și atrăgătoare

O pianină accesibilă cu un volum puternic, Zimmermann S 6 are o valoare financiară excelentă. Este întotdeauna mai logic să cumperi un instrument nou decât unul de mâna a doua, mai ales când vine vorba de schimbarea instrumentului cu un model superior.

Modelul Zimmermann S 6 vă va atrage cu proporții echilibrate, mecanică plăcută și sunet surprinzător de puternic. Mulțumită designului său clasic, acest instrument va fi pe placul oricărui începător exigent.

Managementul calității Bechstein

Cumpărarea unui instrument de mâna a doua este o afacere riscantă. Pianele Zimmermann oferă alternativa perfectă: acestea sunt vândute la un preț accesibil, iar calitatea lor este echivalentă cu cea a unui brand mare.

Toate instrumentele Zimmermann sunt supuse managementului riguros al calității C. Bechstein. Specialiștii mărcii germane le verifică în unitatea de producție înainte de a le da sigiliul de calitate Bechstein. Această procedură este de neegalat în rândul celorlalți producători germani și garantează că, prin alegerea unei pianine Zimmermann S 6 proiectată de Bechstein, cumpărați un instrument de vârf pentru începători.

Prin achiziționarea unui instrument Zimmermann nou evitați capcanele inerente ale unui instrument de mâna a doua și beneficiați de garanția generoasă de cinci ani oferită de C. Bechstein.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii