Piane
S 2 - Zimmermann - Bechstein Romania
854
page-template-default,page,page-id-854,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Zimmermann S 2

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 150 cm
  • Înălţime: 122 cm
  • Adâncime: 62 cm
  • Greutate: 250 kg

O pianină care nu este doar pentru începători

Modelul Zimermann S 2 îndeplinește câteva criterii cheie pe care începătorii le caută la un pian.

Pianina Zimmermann S 2 este un instrument robust și sigur, cu o mecanică plăcută. De dimensiuni medii, oferă mai mult confort în timpul studiului și volum al sunetului decât un pian mic. Conceput pentru începători, se va potrivi cu ușurință într-o cameră de copii. Procesarea sa elegantă și meticuloasă demonstrează tocmai că este construită pentru a rezista, în timp ce toate calitățile sale garantează o plăcere de a studia. Într-un cuvânt: acest pian este perfect pentru începători și pentru copii.

Controlul calității de către experții C. Bechstein

Producția pianinei Zimmermann S 2 este controlată intern de către experții Bechstein, care acordă sigiliul de calitate Bechstein numai pentru instrumente care le merită cu adevărat. Sistemul de management al calității garantează că, deși este deosebit de accesibil, acest pian pentru începători este de o calitate care stabilește noi criterii de referință.

Zimmermann – Proiectat de C. Bechstein

Pianele și pianinele Zimmermann oferă pianiștilor încredere în căutarea instrumentelor la prețuri foarte accesibile. Intrați în lumea  pianelor cu încredere! Proiectat în Germania conform specificațiilor Departamentului de Cercetare și Dezvoltare C. Bechstein, instrumentele Zimmermann corespund standardelor europene de calitate. Fabricate sub supravegherea lui C. Bechstein, toate instrumentele Zimmermann îndeplinesc criterii stringente de management al calității.

SPECIFICAŢII