Piane
P 162 – W. Hoffmann Professional - Bechstein Romania
711
page-template-default,page,page-id-711,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

P 162

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 151 cm
  • Lungime: 162 cm
  • Greutate: 292 kg

Un pian excelent pentru profesioniști

Hoffmann Professional P 162: un pian de calitate realizat în Europa pentru o plăcere de studiu de durată, un sunet tipic european și bine echilibrat, de care nu vă veți plictisi.

Muzica face parte din patrimoniul cultural al Republicii Cehe, iar producătorii de pian de la C. Bechstein o au în sânge. Împreună cu fabrica C. Bechstein Germania, fabrica din Cehia oferă cele mai remarcabile facilități europene, renumite pentru pianele lor deosebite. O investiție de peste 15 milioane de euro a transformat unitatea cehă într-un centru de producție de ultimă oră, cu condiții de muncă excelente.

Un pian cu o mecanică fabuloasă

Realizată în conformitate cu standardele de la Keyboard and Action Engineering and Geometry ale lui C. Bechstein, acțiunea delicată și sensibilă a pianului W. Hoffmann Professional P 162 face ca acest instrument să fie deosebit de entuziast. Fiecare element al acestui pian este prelucrat minuțios și reflectă semnele distinctive ale filozofiei lui C. Bechstein. Acest instrument realizat la Hradec Králové, Republica Cehă, include ciocănelele produse de C. Bechstein Germania, care îmbunătățesc și mai mult calitatea sunetului.

Placa de sunet mare și atent realizată a pianului W. Hoffmann Professional P 162 garantează o proiecție perfectă a sunetului. Veți îndrăgi acest instrument de calitate de îndată ce îi veți auzi sunetul.

Accesoriile cromate și rama din fontă argintie se adaugă la farmecul acestui pian. W. Hoffmann Professional P 162: un partener muzical deosebit de atrăgător.

Un pian cu un sunet vocal.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

Ansamblu acustic cu design special (agrafe pe pianine).


Cadru de fontă: Cadru de fontă proiectat și realizat de o calitate deosebită, turnat într-o matriță.


Placă de sunet: placă de sunet mare, prelucrată cu atenție pentru o acustică optimizată.


Rama spate: Rama spate pentru rigiditate optimă, piane mari cu ranforsări de fag stratificat.


Accesorii cromate: Accesorii cromate și cadru din fontă cromată (vopsea argintie mătuită pe pianine).


Coaste: Coastele plăcii de sunet se extind până în zona basului și sunt prevăzute cu o bară de rezonanță.


Căluș: Călușul lung al pianelor a fost scobit și arcuit pentru a minimiza pierderea de energie.


Reglaj mecanic: Profesional


Standard de sonorizare: Sonorizare profesională a ciocănelelor realizată de către tehnicienii de concert.


Claviatură: Tehnologia claviaturii și mecanicii C. Bechstein (rapoarte de pârghie optimizate și suprafață anti-alunecare a clapelor).


Ciocănele: Ciocănele C. Bechstein pe suport de mahon, sunet sofisticat pentru cerințe profesionale.


Piane: Piane cu capac reglabil.


Piane: Piane cu pupitru rabatabil.

Bechstein Romania

C. BECHSTEIN EUROPE

SUNETUL EUROPEI

C. Bechstein Europe este o companie cu un loc unic de producție, caracterizată prin atenția acordată detaliilor și excelenta inginerie germană, ce își are rădăcinile în cultura europeană și intenționează să ofere tuturor pianiștilor partenerul muzical ideal pe care îl caută.