Piane
Millenium 116 K – C. Bechstein Residence - Bechstein Romania
456
page-template-default,page,page-id-456,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Millenium 116K

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 150 cm
  • Înălţime: 116 cm
  • Adâncime: 58 cm
  • Greutate: 233 kg

Design și sunet deosebit

C. Bechstein Millenium 116 K: o pianină de mare succes, câștigătoare a mai multor premii internaționale de design. Muzicalitate excelentă și calitate incomparabilă. Un instrument clasic și modern în același timp.

C. Bechstein Millenium 116 K este o pianină cu un design simplu și modern, având calităţi surprinzătoare. Include un ansamblu acustic tradițional care se mândrește cu toate caracteristicile de calitate ale clasei Masterpiece. În plus, acest pian a câștigat trei premii internaționale de prestigiu: Premiul Good Design, Premiul IF Product Design și Premiul IF Gold Design. În fiecare caz, juriul a luat în considerare criterii precum forma, materialul, designul, utilitatea, estetica, funcționalitatea, creativitatea, originalitatea și inovația.

Un pian proiectat cu o carcasă dezvoltată de Rommel & Schoen

Studioul de proiectare Rommel & Schoen aflat în Schwäbisch Gmünd, Germania, a proiectat și dezvoltat acest model în strânsă colaborare cu departamentul de cercetare și dezvoltare al C. Bechstein. Ca urmare, C. Bechstein Millenium 116 K combină muzicalitatea înaltă cu un design modern al produselor, astfel încât acest model se află într-o clasă proprie.

Vă veţi îndrăgosti de acest pian cu design compact și puternic, care se distinge prin sunetul plin de culoare și o mecanică minunată. O bijuterie autentică, modelul C. Bechstein Millenium 116 K se potrivește perfect în multe stiluri de interior.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

Pianina C. Bechstein Concert

Timp de realizare: 8 luni, 180 de ore

Caracterul general: Instrumente cu sunet și tușeu perfect, care oferă volum maxim al sunetului și libertate de interpretare.

Placa de sunet (lemn): Lemn de munte crescut lent la altitudini de peste 1.000 de metri în Val di Fiemme, Munţii Dolomiţi (similar cu lemnul folosit de Antonio Stradivarius).

Placa de sunet (design): Fiecare placă de sunet este alcătuită ca o membrană cu suprafața de proiecție ajustată la ansamblul acustic specific fiecărui instrument, asemenea realizării unei viori.

Asamblare acustică (materiale): Cherestea de molid, mahon, pin și paltin.

Cadru din fontă: Compoziția specială a fontei, materialele folosite și forma particulară a cadrului în sine îi atenuează vibrațiile, optimizează energia corzilor și îmbunătățesc viteza de transmisie.

Îmbinarea de înaltă precizie a cadrului din fontă cu părțile din lemn ale ansamblului acustic menține rezonanța cadrului de fontă la un nivel minim. 

Agrafe / Capo bar: Agrafele asigură o poziționare precisă a corzilor pentru toate cele 88 de tonuri. Această soluție folosită de peste 160 ani contribuie la bogăția excepțională a pianelor C. Bechstein.

Sistemul de calibrare a călușului C. Bechstein (BCS): Călușul este realizat din fag solid de calitate superioară, folosind tehnologia de ultimă oră și tehnologia CNC.

Precizia de până la o sutime de milimetru garantează o transmisie perfectă a sunetului și a frecvențelor pe placa de sunet și asigură o proiecție sonoră clară.

Articulaţii din lemn: Rosturi îmbinate în coadă de rândunică.

Butuc de acordaj: Mai multe straturi de lemn masiv selectat cu atenție (straturi de arțar de 5 milimetri în pianina Concert 8 ).

Claviatură: Claviatură durabilă, rezistentă, cu un raport de pârghie ideal care satisface cerințele de tușeu la cele mai înalte niveluri.

Clapele negre acoperite cu topuri din lemn de abanos. Clapele albe: clape de calitate superioară. Claviatură proiectată de C. Bechstein.

Mecanismul: Mecanică profesională precisă și foarte complexă, alcătuită din 2.000 de piese, proiectate și executate în conformitate cu standardele C. Bechstein pentru cele mai stricte cerințe privind precizia și fiabilitatea.

Mecanism (ciocănele): Ciocănelele făcute de C. Bechstein Germania oferă posibilități dinamice excelente și o paletă foarte largă de nuanțe.

Materiale: miez din lemn de nuc pentru un sunet colorat, voluminos, distinct și precis, acoperit cu pâslă făcută în Germania din lână provenită din Noua Zeelandă, folosind o metodă secretă, tradițională.

Mecanism (proiectare) C. Bechstein – Sistem de control al fricțiunii (FCS): O pianină cu un tușeu superior: Coeficienți optimi de greutate și de frecare obținuți prin utilizarea celei mai noi tehnologii de proiectare.

Viteză maximă de repetare datorată utilizării materialelor de cea mai bună calitate și a asamblării exacte a diferitelor componente.

Echilibrarea dinamică a mecanicii C. Bechstein (DTB): Precizie superioară în distribuția greutății prin tușeul clapelor și tensiunea arcului pentru fiecare ton individual.

Sonorizare individuală a fiecărui instrument: Elementele de calitate suplimentare permit o sonorizare optimă.

Carcasă / Finisaj: Carcasă manufacturată de C. Bechstein din piese de calitate superioară.

Finisaj elegant în fiecare detaliu. Tehnica sofisticată utilizată în aplicarea lacului și producerea finisajului său foarte lucios trece prin numeroși pași de șlefuire și lustruire manuală.