Piane
Elegance 124 – C. Bechstein Residence - Bechstein Romania
435
page-template-default,page,page-id-435,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Elegance 124

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 151 cm
  • Înălţime: 124 cm
  • Adâncime: 64 cm
  • Greutate: 260 kg

C. Bechstein Elegance 124: o pianină germană de primă clasă

C. Bechstein Elegance 124 este o pianină germană de primă clasă, cu un sunet magic, o mecanică fantastică și un design plăcut.

C. Bechstein 124 este o bucurie pentru ochi și ureche, o pianină care îndeplinește cele mai stricte cerințe. Designul carcasei este discret, elegant, are linii graţioase și detalii sofisticate. Una dintre cele mai bine vândute pianine, C. Bechstein Elegance 124, acest instrument german se remarcă nu numai pentru mecanica sa precisă, care conferă un tușeu comod, dar și pentru sunetul cu nuanţe bogate. În interiorul acestui instrument, care face o sinteză armonioasă de eleganță și durabilitate, găsim un ansamblu acustic premiat, rezultat al deceniilor de producție a instrumentelor germane. Specialiștii de înaltă calificare construiesc unul câte unul instrumentele din clasa C. Bechstein masterpiece. Având în vedere faptul că pianina C. Bechstein Elegance 124 integrează mai multe componente, care se regăsesc și în pianele C. Bechstein, acest instrument cu un design excelent este în mod evident o investiție valoroasă.

Ajustat după dorinţa dumneavoastră

Puteți modela aspectul pianinei C. Bechstein Elegance 124 exact în funcție de cerințele dvs. Dintre numeroasele opțiuni disponibile pentru carcasă puteți alege variante de furnir nobil, cum ar fi mahon, cireș, vavona sau lemn de diferite esenţe. Totul este posibil, adresați-vă dealer-ului dvs. C. Bechstein! Mai mult decât atât, acest model este echipat cu o mecanică ce aduce un tușeu elegant și un ansamblu acustic minunat, care oferă spațiu suficient pentru ca sunetul să se desfășoare liber. Fără îndoială, acest instrument cu forme superbe va deveni centrul atracţiei în casa ta.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

Pianina C. Bechstein Concert

Timp de realizare: 8 luni, 180 de ore

Caracterul general: Instrumente cu sunet și tușeu perfect, care oferă volum maxim al sunetului și libertate de interpretare.

Placa de sunet (lemn): Lemn de munte crescut lent la altitudini de peste 1.000 de metri în Val di Fiemme, Munţii Dolomiţi (similar cu lemnul folosit de Antonio Stradivarius).

Placa de sunet (design): Fiecare placă de sunet este alcătuită ca o membrană cu suprafața de proiecție ajustată la ansamblul acustic specific fiecărui instrument, asemenea realizării unei viori.

Asamblare acustică (materiale): Cherestea de molid, mahon, pin și paltin.

Cadru din fontă: Compoziția specială a fontei, materialele folosite și forma particulară a cadrului în sine îi atenuează vibrațiile, optimizează energia corzilor și îmbunătățesc viteza de transmisie.

Îmbinarea de înaltă precizie a cadrului din fontă cu părțile din lemn ale ansamblului acustic menține rezonanța cadrului de fontă la un nivel minim. 

Agrafe / Capo bar: Agrafele asigură o poziționare precisă a corzilor pentru toate cele 88 de tonuri. Această soluție folosită de peste 160 ani contribuie la bogăția excepțională a pianelor C. Bechstein.

Sistemul de calibrare a călușului C. Bechstein (BCS): Călușul este realizat din fag solid de calitate superioară, folosind tehnologia de ultimă oră și tehnologia CNC.

Precizia de până la o sutime de milimetru garantează o transmisie perfectă a sunetului și a frecvențelor pe placa de sunet și asigură o proiecție sonoră clară.

Articulaţii din lemn: Rosturi îmbinate în coadă de rândunică.

Butuc de acordaj: Mai multe straturi de lemn masiv selectat cu atenție (straturi de arțar de 5 milimetri în pianina Concert 8 ).

Claviatură: Claviatură durabilă, rezistentă, cu un raport de pârghie ideal care satisface cerințele de tușeu la cele mai înalte niveluri.

Clapele negre acoperite cu topuri din lemn de abanos. Clapele albe: clape de calitate superioară. Claviatură proiectată de C. Bechstein.

Mecanismul: Mecanică profesională precisă și foarte complexă, alcătuită din 2.000 de piese, proiectate și executate în conformitate cu standardele C. Bechstein pentru cele mai stricte cerințe privind precizia și fiabilitatea.

Mecanism (ciocănele): Ciocănelele făcute de C. Bechstein Germania oferă posibilități dinamice excelente și o paletă foarte largă de nuanțe.

Materiale: miez din lemn de nuc pentru un sunet colorat, voluminos, distinct și precis, acoperit cu pâslă făcută în Germania din lână provenită din Noua Zeelandă, folosind o metodă secretă, tradițională.

Mecanism (proiectare) C. Bechstein – Sistem de control al fricțiunii (FCS): O pianină cu un tușeu superior: Coeficienți optimi de greutate și de frecare obținuți prin utilizarea celei mai noi tehnologii de proiectare.

Viteză maximă de repetare datorată utilizării materialelor de cea mai bună calitate și a asamblării exacte a diferitelor componente.

Echilibrarea dinamică a mecanicii C. Bechstein (DTB): Precizie superioară în distribuția greutății prin tușeul clapelor și tensiunea arcului pentru fiecare ton individual.

Sonorizare individuală a fiecărui instrument: Elementele de calitate suplimentare permit o sonorizare optimă.

Carcasă / Finisaj: Carcasă manufacturată de C. Bechstein din piese de calitate superioară.

Finisaj elegant în fiecare detaliu. Tehnica sofisticată utilizată în aplicarea lacului și producerea finisajului său foarte lucios trece prin numeroși pași de șlefuire și lustruire manuală.