Piane
Contur 118 – C. Bechstein Residence - Bechstein Romania
405
page-template-default,page,page-id-405,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Contur 118

FINISĂRI SPECIALE

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 151 cm
  • Înălţime: 118
  • Adâncime: 59 cm
  • Greutate: 246 kg

O formă foarte frumoasă de instrument

Un instrument versatil, cu un sunet și un stil fermecător, C. Bechstein Contur 118 este partenerul ideal pentru studiu.

C. Bechstein Contur 118 are o siluetă subțire, deosebit de atractivă. Inelele de alamă din partea inferioară a picioarelor îi sporesc eleganța. Farmecul său se distinge și din liniile sale curbe și proporțiile perfecte.

Datorită dimensiunilor sale medii, pianina C. Bechstein Contur 118 se potrivește cu ușurință în camera dvs. de zi. Surprinde cu un sunte foarte puternic și versatil, cu o multitudine de tonalităţi care o fac potrivită pentru toate stilurile de muzică. Pianina C. Bechstein Contur 118 a obținut rezultate remarcabile în testele comparative internaționale datorită performanțelor sale acustice și a tușeului fără efort.

Pianină inspirată de pianele mari de concert

C. Bechstein este lider mondial pe piața pianelor de înaltă calitate: multitudinea de elemente din clasa de piane mari ce se regăsesc și în pianine înzestrează aceste instrumente cu o personalitate bogată și un sunet minunat. Dealerul dvs. de pian va fi bucuros să vă ofere o perspectivă asupra lumii complexe a producției de piane de la C. Bechstein. De la îngrijirea meticuloasă acordată materialelor de înaltă calitate până la procesul de evoluţie atentă la dezvoltarea unui ciclu echilibrat de sunet și energie, o privire în spatele scenei asupra locului de producție vă va arăta de ce fiecare instrument este o capodoperă care întruchipează pasiunea pe care producătorii de pian C. Bechstein o au pentru profesia lor.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

Pianina C. Bechstein Concert

Timp de realizare: 8 luni, 180 de ore

Caracterul general: Instrumente cu sunet și tușeu perfect, care oferă volum maxim al sunetului și libertate de interpretare.

Placa de sunet (lemn): Lemn de munte crescut lent la altitudini de peste 1.000 de metri în Val di Fiemme, Munţii Dolomiţi (similar cu lemnul folosit de Antonio Stradivarius).

Placa de sunet (design): Fiecare placă de sunet este alcătuită ca o membrană cu suprafața de proiecție ajustată la ansamblul acustic specific fiecărui instrument, asemenea realizării unei viori.

Asamblare acustică (materiale): Cherestea de molid, mahon, pin și paltin.

Cadru din fontă: Compoziția specială a fontei, materialele folosite și forma particulară a cadrului în sine îi atenuează vibrațiile, optimizează energia corzilor și îmbunătățesc viteza de transmisie.

Îmbinarea de înaltă precizie a cadrului din fontă cu părțile din lemn ale ansamblului acustic menține rezonanța cadrului de fontă la un nivel minim. 

Agrafe / Capo bar: Agrafele asigură o poziționare precisă a corzilor pentru toate cele 88 de tonuri. Această soluție folosită de peste 160 ani contribuie la bogăția excepțională a pianelor C. Bechstein.

Sistemul de calibrare a călușului C. Bechstein (BCS): Călușul este realizat din fag solid de calitate superioară, folosind tehnologia de ultimă oră și tehnologia CNC.

Precizia de până la o sutime de milimetru garantează o transmisie perfectă a sunetului și a frecvențelor pe placa de sunet și asigură o proiecție sonoră clară.

Articulaţii din lemn: Rosturi îmbinate în coadă de rândunică.

Butuc de acordaj: Mai multe straturi de lemn masiv selectat cu atenție (straturi de arțar de 5 milimetri în pianina Concert 8 ).

Claviatură: Claviatură durabilă, rezistentă, cu un raport de pârghie ideal care satisface cerințele de tușeu la cele mai înalte niveluri.

Clapele negre acoperite cu topuri din lemn de abanos. Clapele albe: clape de calitate superioară. Claviatură proiectată de C. Bechstein.

Mecanismul: Mecanică profesională precisă și foarte complexă, alcătuită din 2.000 de piese, proiectate și executate în conformitate cu standardele C. Bechstein pentru cele mai stricte cerințe privind precizia și fiabilitatea.

Mecanism (ciocănele): Ciocănelele făcute de C. Bechstein Germania oferă posibilități dinamice excelente și o paletă foarte largă de nuanțe.

Materiale: miez din lemn de nuc pentru un sunet colorat, voluminos, distinct și precis, acoperit cu pâslă făcută în Germania din lână provenită din Noua Zeelandă, folosind o metodă secretă, tradițională.

Mecanism (proiectare) C. Bechstein – Sistem de control al fricțiunii (FCS): O pianină cu un tușeu superior: Coeficienți optimi de greutate și de frecare obținuți prin utilizarea celei mai noi tehnologii de proiectare.

Viteză maximă de repetare datorată utilizării materialelor de cea mai bună calitate și a asamblării exacte a diferitelor componente.

Echilibrarea dinamică a mecanicii C. Bechstein (DTB): Precizie superioară în distribuția greutății prin tușeul clapelor și tensiunea arcului pentru fiecare ton individual.

Sonorizare individuală a fiecărui instrument: Elementele de calitate suplimentare permit o sonorizare optimă.

Carcasă / Finisaj: Carcasă manufacturată de C. Bechstein din piese de calitate superioară.

Finisaj elegant în fiecare detaliu. Tehnica sofisticată utilizată în aplicarea lacului și producerea finisajului său foarte lucios trece prin numeroși pași de șlefuire și lustruire manuală.