Piane
Concert 8 - Bechstein Concert - Bechstein Romania
252
page-template-default,page,page-id-252,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Concert 8

FINISĂRI SPECIALE

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 154 cm
  • Înălţime: 131 cm
  • Adâncime: 67 cm
  • Greutate: 255 kg

Un pian de vis

C. Bechstein Concert 8: o pianină de neegalat, asemenea tuturor instrumentelor C. Bechstein preferate de peste 160 de ani pentru sunetul lor unic, pentru tușeu și durabilitate.

Pianina C. Bechstein Concert 8 este un instrument de calitate, care surclasează multe alte piane obișnuite. Ansamblul său acustic, volumul sunetului și timbrul colorat, precum și mecanica precisă și extrem de receptivă, surprind chiar și pe cei mai exigenți muzicieni care sunt obișnuiți cu tușeul și sunetul pianelor de concert.

Un instrument manufacturat în Germania

Ansamblul acustic al pianinei C. Bechstein 8 este similar cu cel al pianelor de mare clasă. Printre caracteristicile corespunzătoare atât modelului Concert 8, cât și pianelor de concert C. Bechstein se numără dinamica sofisticată, timbrul colorat și chiar mai subtil graduat și dezvoltarea optimă a sunetului. Mai mult, profilul sonor al pianinei C. Bechstein 8 a fost îmbunătățit și acum este mai vocal și mai durabil. Asemenea caracteristici remarcabile explică de ce mulți artiști mari, inclusiv Simon Garfunkel, Sir Simon Rattle și Beatles, au făcut din acest instrument excepțional instrumentul lor de lucru favorit. Adresați-vă dealer-ului dvs. C. Bechstein și aflați despre lemnul de cea mai bună calitate folosit pentru piesele de pian și multe alte detalii care reprezintă calitatea excepțională a acestor instrumente de vârf. Și dacă vizitați site-ul de producție C. Bechstein, veți fi fascinați în timp ce descoperiți secretele realizării pianinei Concert 8, „regina pianinelor”.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

Pianina C. Bechstein Concert

Timp de realizare: 8 luni, 180 de ore

Caracterul general: Instrumente cu sunet și tușeu perfect, care oferă volum maxim al sunetului și libertate de interpretare.

Placa de sunet (lemn): Lemn de munte crescut lent la altitudini de peste 1.000 de metri în Val di Fiemme, Munţii Dolomiţi (similar cu lemnul folosit de Antonio Stradivarius).

Placa de sunet (design): Fiecare placă de sunet este alcătuită ca o membrană cu suprafața de proiecție ajustată la ansamblul acustic specific fiecărui instrument, asemenea realizării unei viori.

Asamblare acustică (materiale): Cherestea de molid, mahon, pin și paltin.

Cadru din fontă: Compoziția specială a fontei, materialele folosite și forma particulară a cadrului în sine îi atenuează vibrațiile, optimizează energia corzilor și îmbunătățesc viteza de transmisie.

Îmbinarea de înaltă precizie a cadrului din fontă cu părțile din lemn ale ansamblului acustic menține rezonanța cadrului de fontă la un nivel minim. 

Agrafe / Capo bar: Agrafele asigură o poziționare precisă a corzilor pentru toate cele 88 de tonuri. Această soluție folosită de peste 160 ani contribuie la bogăția excepțională a pianelor C. Bechstein.

Sistemul de calibrare a călușului C. Bechstein (BCS): Călușul este realizat din fag solid de calitate superioară, folosind tehnologia de ultimă oră și tehnologia CNC.

Precizia de până la o sutime de milimetru garantează o transmisie perfectă a sunetului și a frecvențelor pe placa de sunet și asigură o proiecție sonoră clară.

Articulaţii din lemn: Rosturi îmbinate în coadă de rândunică.

Butuc de acordaj: Mai multe straturi de lemn masiv selectat cu atenție (straturi de arțar de 5 milimetri în pianina Concert 8 ).

Claviatură: Claviatură durabilă, rezistentă, cu un raport de pârghie ideal care satisface cerințele de tușeu la cele mai înalte niveluri.

Clapele negre acoperite cu topuri din lemn de abanos. Clapele albe: clape de calitate superioară. Claviatură proiectată de C. Bechstein.

Mecanismul: Mecanică profesională precisă și foarte complexă, alcătuită din 2.000 de piese, proiectate și executate în conformitate cu standardele C. Bechstein pentru cele mai stricte cerințe privind precizia și fiabilitatea.

Mecanism (ciocănele): Ciocănelele făcute de C. Bechstein Germania oferă posibilități dinamice excelente și o paletă foarte largă de nuanțe.

Materiale: miez din lemn de nuc pentru un sunet colorat, voluminos, distinct și precis, acoperit cu pâslă făcută în Germania din lână provenită din Noua Zeelandă, folosind o metodă secretă, tradițională.

Mecanism (proiectare) C. Bechstein – Sistem de control al fricțiunii (FCS): O pianină cu un tușeu superior: Coeficienți optimi de greutate și de frecare obținuți prin utilizarea celei mai noi tehnologii de proiectare.

Viteză maximă de repetare datorată utilizării materialelor de cea mai bună calitate și a asamblării exacte a diferitelor componente.

Echilibrarea dinamică a mecanicii C. Bechstein (DTB): Precizie superioară în distribuția greutății prin tușeul clapelor și tensiunea arcului pentru fiecare ton individual.

Sonorizare individuală a fiecărui instrument: Elementele de calitate suplimentare permit o sonorizare optimă.

Carcasă / Finisaj: Carcasă manufacturată de C. Bechstein din piese de calitate superioară.

Finisaj elegant în fiecare detaliu. Tehnica sofisticată utilizată în aplicarea lacului și producerea finisajului său foarte lucios trece prin numeroși pași de șlefuire și lustruire manuală.