Piane
Classic 124 - C. Bechstein Residence - Bechstein Romania
387
page-template-default,page,page-id-387,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Classic 124

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 151 cm
  • Înălţime: 124 cm
  • Adâncime: 65 cm
  • Greutate: 261 kg

Un instrument pentru o viață

C. Bechstein Classic 124: carcasă clasic și un sunet minunat. O investiție bună. Un partener muzical pentru o viață întreagă.

Modelul C. Bechstein Classic 124 este un instrument de înaltă calitate, cu un design fără cusur. Datorită liniilor sale clare și proporțiilor armonioase, această pianină se potrivește cu ușurință în orice interior. În plus, se remarcă pentru mecanica sa distinctivă, superioară și pentru sunetul său colorat și nuanțat.

Într-un articol dedicat modelului C. Bechstein Classic 124, revista franceză de muzică „Diapason” aprecia: „Tușeu plăcut și sunet fermecător cu bas puternic. Acest instrument distins face o impresie generală excelentă”.

Modelul C. Bechstein Classic 124 are un design pur, fin și luminos și, la fel ca toate instrumentele de cea mai înaltă calitate, oferă performanțe muzicale excelente. Utilizarea celor mai valoroase materiale, împreună cu procesele de fabricație încredințate specialiștilor, garantează că acest fortepiano va satisface cerințele stricte ale mai multor generații de pianiști și va fi un partener muzical de încredere timp de zeci de ani.

Un loc de producție unic

Toate instrumentele C. Bechstein sunt fabricate de specialiști cu materiale de cea mai înaltă clasă, într-un loc de producție remarcabil situat în Germania. Realizarea fiecărui instrument durează câteva luni, chiar ani. Faceţi un tur de fabrică cu un ghid și descoperiți de ce fiecare pian C. Bechstein are propria personalitate muzicală! De asemenea, veți descoperi că fabrica germană are o capacitate de producție unică în Europa. Nimic făcut la întâmplare, fabrica produce chiar și ciocănelele, ceea ce contribuie la calitatea superioară a pianelor C. Bechstein. Un instrument de lux, C. Bechstein Classic 124 este, de asemenea, o mărturie a bunului-gust muzical al dvs. Bucurați-vă de calitate și studiul pianului de zi cu zi va deveni o plăcere!

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

Pianina C. Bechstein Concert

Timp de realizare: 8 luni, 180 de ore

Caracterul general: Instrumente cu sunet și tușeu perfect, care oferă volum maxim al sunetului și libertate de interpretare.

Placa de sunet (lemn): Lemn de munte crescut lent la altitudini de peste 1.000 de metri în Val di Fiemme, Munţii Dolomiţi (similar cu lemnul folosit de Antonio Stradivarius).

Placa de sunet (design): Fiecare placă de sunet este alcătuită ca o membrană cu suprafața de proiecție ajustată la ansamblul acustic specific fiecărui instrument, asemenea realizării unei viori.

Asamblare acustică (materiale): Cherestea de molid, mahon, pin și paltin.

Cadru din fontă: Compoziția specială a fontei, materialele folosite și forma particulară a cadrului în sine îi atenuează vibrațiile, optimizează energia corzilor și îmbunătățesc viteza de transmisie.

Îmbinarea de înaltă precizie a cadrului din fontă cu părțile din lemn ale ansamblului acustic menține rezonanța cadrului de fontă la un nivel minim. 

Agrafe / Capo bar: Agrafele asigură o poziționare precisă a corzilor pentru toate cele 88 de tonuri. Această soluție folosită de peste 160 ani contribuie la bogăția excepțională a pianelor C. Bechstein.

Sistemul de calibrare a călușului C. Bechstein (BCS): Călușul este realizat din fag solid de calitate superioară, folosind tehnologia de ultimă oră și tehnologia CNC.

Precizia de până la o sutime de milimetru garantează o transmisie perfectă a sunetului și a frecvențelor pe placa de sunet și asigură o proiecție sonoră clară.

Articulaţii din lemn: Rosturi îmbinate în coadă de rândunică.

Butuc de acordaj: Mai multe straturi de lemn masiv selectat cu atenție (straturi de arțar de 5 milimetri în pianina Concert 8 ).

Claviatură: Claviatură durabilă, rezistentă, cu un raport de pârghie ideal care satisface cerințele de tușeu la cele mai înalte niveluri.

Clapele negre acoperite cu topuri din lemn de abanos. Clapele albe: clape de calitate superioară. Claviatură proiectată de C. Bechstein.

Mecanismul: Mecanică profesională precisă și foarte complexă, alcătuită din 2.000 de piese, proiectate și executate în conformitate cu standardele C. Bechstein pentru cele mai stricte cerințe privind precizia și fiabilitatea.

Mecanism (ciocănele): Ciocănelele făcute de C. Bechstein Germania oferă posibilități dinamice excelente și o paletă foarte largă de nuanțe.

Materiale: miez din lemn de nuc pentru un sunet colorat, voluminos, distinct și precis, acoperit cu pâslă făcută în Germania din lână provenită din Noua Zeelandă, folosind o metodă secretă, tradițională.

Mecanism (proiectare) C. Bechstein – Sistem de control al fricțiunii (FCS): O pianină cu un tușeu superior: Coeficienți optimi de greutate și de frecare obținuți prin utilizarea celei mai noi tehnologii de proiectare.

Viteză maximă de repetare datorată utilizării materialelor de cea mai bună calitate și a asamblării exacte a diferitelor componente.

Echilibrarea dinamică a mecanicii C. Bechstein (DTB): Precizie superioară în distribuția greutății prin tușeul clapelor și tensiunea arcului pentru fiecare ton individual.

Sonorizare individuală a fiecărui instrument: Elementele de calitate suplimentare permit o sonorizare optimă.

Carcasă / Finisaj: Carcasă manufacturată de C. Bechstein din piese de calitate superioară.

Finisaj elegant în fiecare detaliu. Tehnica sofisticată utilizată în aplicarea lacului și producerea finisajului său foarte lucios trece prin numeroși pași de șlefuire și lustruire manuală.