Piane
C. Bechstein Sterling Grand Piano - Bechstein Romania
493
page-template-default,page,page-id-493,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

C. Bechstein Sterling Grand Piano

C. Bechstein Sterling grand piano

Fabulosul C. Bechstein B 212 Sterling  grand piano este abia la începutul turneului său european, și deja a început să trezească interesul clienților internaționali cu pretenții. Acest specimen unic a fost proiectat și realizat de C. Bechstein Pianofortefabrik în colaborare cu argintarii Robbe & Berking.

Bechstein Pianofortefabrik și argintarii Robbe & Berking sunt doi producători autentici de articole realizate manual, care s-au specializat în a face visele să devină realitate în ultimii 150 de ani. Pianul lor „de argint” reprezintă primul lor proiect comun care reunește experiența ambelor companii.

În timpul lunilor de muncă, maeștrii argintari Robbe & Berking și producătorii de piane C. Bechstein s-au inspirat fiecare din munca celuilalt. Inserțiile din argint Robbe & Berking de pe pian reflectă lumina ca o piatră prețioasă și oferă decorațiuni incomparabile pentru orice cameră. Acestea sunt realizate din mai mult de 6 kilograme de argint. Bancheta asortată este de asemenea finisată în argint și chiar placa de sunet a acestui valoros pian de concert a fost pictată în argint. Un sunet magnific, îmbrăcat într-un veșmânt elegant; o sărbătoare pentru văz și auz. În fiecare zi, C. Bechstein și Robbe & Berking produc capodopere mari și mici, care devin adevărate moșteniri de familie.

Noi standarde în exclusivismul inovator

Cei mai buni producători de piane și maeștri argintari din cele două companii au avut ca sarcină să combine cele mai bune materiale și cele mai creative idei, cu scopul de a stabili noi standarde în exclusivismul inovator.

„Argintul stabilește tonul potrivit”, spune Oliver Berking, care acum reprezintă a 5-a generație ce conduce această firmă de argintărie înființată de stră-străbunicul său în Flensburg în 1874. De asemenea, sinonim cu buna calitate a sunetului este Carl Bechstein, ale cărui piane au încântat marii muzicieni din Europa încă din 1853.

O capodoperă – pentru generații

Bechstein B 212 Sterling este realizat din mai mult de 6 kilograme de argint. Bancheta asortată este de asemenea finisată în argint și chiar placa de sunet a acestui valoros pian de concert a fost pictată în argint. Un sunet magnific, îmbrăcat într-un veșmânt elegant; o sărbătoare pentru văz și auz. În fiecare zi, C. Bechstein și Robbe & Berking produc capodopere mari și mici, care devin adevărate moșteniri de familie.

Iubitorii muzicii rafinate combinată cu strălucirea radiantă a argintului și cel mai întunecat lac negru pot vedea pianul în acțiune aici

O compoziție prețioasă

În ziua în care pianul a fost utilizat pentru prima dată, a fost un moment foarte emoționant pentru toți cei implicați în a-l face o realitate. În cele din urmă, acest rezultat de succes este rodul multor eforturi: o compoziție prețioasă de materiale fine, care va deveni punctul de atracție al oricărei încăperi.