Piane
C. Bechstein Louis XV Grand Piano - Bechstein Romania
504
page-template-default,page,page-id-504,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

 C. Bechstein Louis XV Grand Piano

Bechstein strălucește în auriu

Acest pian incomparabil strălucește cu o aură regală. Foițe de aur bogate, sculptură delicată și picturi în miniatură elegante, asemenea stilului Watteau ce îmbrățișează un design acustic remarcabil.

Aspectul maiestuos face cunoștință cu celebrul sunet C. Bechstein

În interiorul elaboratei carcase Ludovic al XV-lea bate inima tânără a unui modern C. Bechstein: modelul C. Bechstein B 212, o capodoperă a ingineriei acustice și a meșteșugului, realizată pentru artiștii profesioniști cei mai exigenți.

În cei trei ani de activitate la Golden Grand Piano, personalul C. Bechstein și-a demonstrat abilitățile pe care astăzi le mai dețin doar puțini meșteșugari: lemnul prețios a fost atent selectat, prelucrat cu răbdare și transformat cu delicatețe; ornamente din filigran sculptate în nuc solid au fost bogat finisate în foițe de aur; lacuri speciale au fost produse din rețete tradiționale și aplicate strat cu strat pentru a crea picturile în miniatură.

Cândva realizat pentru curtea reginei Victoria a Angliei

„Golden Grand Piano amintește de o epocă plină de farmec în istoria companiei, când am primit comenzi de instrumente pentru capete încoronate și artiști celebri. Demonstrează, de asemenea, revenirea mărcii la forța sa legendară”, a declarat Karl Schulze, CEO al C. Bechstein Pianofortefabrik AG, Berlin. „L-am realizat după specificațiile unei capodopere din secolul al XIX-lea făcută de Carl Bechstein însuși pentru curtea regală a Angliei. Acest instrument este simbolul măiestriei și al creativității – un omagiu potrivit pentru strămoșul producției de piane.”

Experimentați pianul unic C. Bechstein Louis XV

Vă îndemnăm să vă bucurați de un videoclip cu Dudana Mazmanishvili care interpretează Barcarole Op. 60 de Chopin pe unicul, luxosul pian Louis XV:

Aspectul maiestuos face cunoștință cu celebrul sunet C. Bechstein

Tușeul acestui instrument unic este la fel de luxos ca și ornamentarea: mecanismul perfect echilibrat răspunde la fiecare nuanță a interpretării pianistului. Cu tot aspectul său maiestuos, ultra-modernul Golden Grand Piano se supune în întregime controlului muzicianului, exprimând orice intenție în tonalitățile bogate ale faimosului sunet C. Bechstein.

 

Fotografii: Oliver Hahr / Bechstein