Piane
C. Bechstein Concert - Bechstein Romania
44
page-template-default,page,page-id-44,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

C. Concert Bechstein

Capodoperă de cea mai înaltă calitate, sunetul ideal al multor pianiști din întreaga lume. Acțiunea perfectă redă fiecare nuanță. O excelență neprețuită.

D 282

Un pian de concert al superlativelor, prevăzut cu un sunet fantastic și un tușeu perfect.

C 234

Putere și dinamică minunate. Mecanică de înaltă precizie.

B 212

Sunet nobil și tușeu profesional. Standardul pentru profesioniști în propriul studio de muzică.

M/P 192 (A 192)

Nuanţe foarte fine, mecanică excepțională, sunet colorat minunat. Un pian de salon excepţional

L 167

Perfecțiune profesională în format compact. Un pian pe care mulţi îl consideră cel mai bun pian compact construit vreodată.

Concert 8

Cu un tușeu de vis și cea mai bună propagare a sunetului, acest model este probabil cea mai bună pianină din întreaga lume.

ELEGANCE 124

Design elegant al carcasei și ansamblu acustic de mare clasă.

CLASSIC 124

Pianină de înaltă clasă cu un design al carcasei de o eleganță aparte. Sunet echilibrat, cu bas puternic și acute bogate.

CONTUR 118

Carcasă frumoasă cu inele de alamă pe picioare. Sunet foarte diferențiat.

CLASSIC 118

Design clasic cu linii clare, sunet puternic și încântător, tușeu delicat, arhitectură armonioasă.

MILLENIUM 116 K

Un sunet impresionant și o carcasă simplă și frumoasă, care și-a asigurat mai multe premii internaționale de design.

C. Bechstein – Sunetul excelenței

Instrumentele C. Bechstein sunt piane și pianine de înaltă calitate. Aceste bijuterii ieșite din mâinile maeștrilor sunt cele mai bune și oferă o multitudine de detalii de lux. De-a lungul istoriei companiei, pianele C. Bechstein au fost renumite pentru caracteristicile specifice mărcii, care le-au permis interpreţilor libertatea de exprimare. Așa cum a spus un pianist celebru: „Atunci când folosiţi un C. Bechstein, sunetul minunat al instrumentului, mecanica perfectă și elegantă vă fac să uitați de tehnică, pentru a vă bucura de libertatea absolută de interpretare”.

Experiența și tradiţia reprezintă fundamentul excelenței pentru un producător de pian, în timp ce investițiile în cercetare și dezvoltare sunt necesare pentru a îmbunătăți în mod constant calitatea instrumentelor. În plus, angajamentul producătorilor de pian și dragostea lor pentru detalii sporesc această căutare a excelenței.

C. Bechstein este singurul producător european de pian care a investit continuu în calitatea instrumentelor în ultimele decenii. Investițiile au fost orientate spre dezvoltarea spaţiilor de producție și înființarea unui centru de cercetare și dezvoltare care este unic la nivel mondial și admirat în totalitate de către experții în producția de piane. Carl Bechstein, fondatorul companiei, a avut deja o abordare similară menită să stimuleze în mod continuu creșterea întreprinderii.

C. Bechstein este, de asemenea, singurul producător care crește în mod constant cantitatea de producție internă. De exemplu, compania și-a înființat recent o unitate proprie de producție a ciocănelelor, atingând astfel un nivel de calitate care nu putea fi livrat de niciun furnizor terț. Mai mult, pianinele C. Bechstein se mândresc cu componente care se găsesc de obicei doar în pianele mari C. Bechstein. Calitatea materialelor și a proceselor de producție sunt de neegalat. Acest lucru explică de ce pianinele C. Bechstein au fost lideri pe piața de vârf încă de la început.

În ultimele decenii au fost făcute mai multe instrumente excepționale la fabrica C. Bechstein, inclusiv replici ale pianelor de epocă ( Sphinx și Goldflügel), precum și Sterling Grand, dezvoltat în colaborare cu producătorul de argintărie Robbe & Berking.

În întreaga lume, pianiștii experimentaţi și pasionații de muzică în căutare de excelență admiră pianinele și pianele C. Bechstein. Aceste instrumente se găsesc în nenumărate săli de concerte, conservatoare și săli private de muzică – orice loc în care oamenii apreciază muzica bună cu adevărat. Nu ezitați să vă adresați dealer-ului dvs. C. Bechstein pentru DVD-urile care prezintă locul de producție. Ele dezvăluie unele dintre secretele din spatele succesului instrumentelor C. Bechstein.

C. Sistemul Vario System

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi : puteți cânta noaptea și ziua fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii