Piane
C. Bechstein Bird's Eye Maple Grand Piano - Bechstein Romania
472
page-template-default,page,page-id-472,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

 C. Bechstein Bird’s Eye Maple Grand Piano

Premieră mondială: Pianul de salon C. Bechstein bird’s eye maple

Pianul C. Bechstein bird’s eye maple este senzațional. Placa din fontă cu un design tradițional este aurită cu foițe de aur fin, asemenea și suportul pentru partituri, capacul pentru claviatură și ornamentele laterale.

O nouă interpretare

Veți sub vraja lui încă din prima clipă când îl veți vedea. Acest pian oferă o nouă interpretare căldurii și prețiozității, o combinație uimitoare de tradiție și inovație.

Simfonia nuanțelor de aur

Mândrindu-se cu sunetul somptuos C. Bechstein și cu energia emoțională inimitabilă, pe de o parte, și cu o carcasă care este o adevărată capodoperă, pe de altă parte, acest pian de vis realizat din arțar, împodobit cu foițe de aur autentic, oferă o sinteză perfectă între cele mai nobile materiale. Meșteșugarii au lucrat timp de doi ani la acest instrument minunat.

Atingând imposibilul

Așa cum un mare pianist poate interpreta și folosi pe deplin potențialul sonor al unui pian de concert, C. Bechstein poate face modele speciale de ultimă generație care satisfac chiar și cele mai exigente cerințe de proiectare. Clienții cu idei exclusiviste privind modul în care un pian prestigios poate fi inclus în spațiul lor privat de viață apreciază în mod special acest serviciu. C. Bechstein este singurul producător de pian din lume cu expertiza exhaustivă necesară pentru a face instrumente care întruchipează un grad atât de înalt de excelență meșteșugărească.

Tușeu de vis și sunet magic

Pianul C. Bechstein bird’s eye maple nu numai că este de o frumusețe atrăgătoare, dar are și un sunet somptuos și un tușeu minunat. Sub înfățișarea minunată bate inima unui autentic pian de concert C. Bechstein B 212, un instrument cu un tușeu de vis și un timbru cu adevărat nobil, transparent și plin de culoare.