Piane
A 116 (B 116) Accent – C. Bechsteinn Academy - Bechstein Romania
573
page-template-default,page,page-id-573,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

A 116 (B 116) Accent

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 151 cm
  • Înălţime: 116 cm
  • Adâncime: 59 cm
  • Greutate: 235 kg

Bechstein Academy A 116 Accent: O pianină de înaltă performanță pentru muzicienii exigenți

Bechstein A 116 Accent: o capodoperă cu drepturi depline, pe care inginerii și specialiștii de sunet ai lui C. Bechstein au dezvoltat-o pentru a satisface cerințele pianiștilor de astăzi.

Pianina A 116 Accent: un instrument pentru iubitorii pianului! Cunoscătorii remarcă de la prima vedere o calitate deosebită, de la materialele prețioase până la prelucrarea generoasă, și nu se pot abține să nu îndrăgească sunetul său. În plus, carcasa cu proporții armonioase și design simplu se potrivește perfect într-un interior modern.

O pianină premium dezvoltată de inginerii germani

Pianina A 116 Accent își are rădăcinile în tradiția Bechstein și integrează progresele tehnologice dezvoltate de inginerii mărcii în mod special pentru această linie de produse. Acest model este o sinteză perfectă a meșteșugului și a preciziei de înaltă tehnologie. Un instrument cu adevărat de primă clasă, A 116 Accent este o pianină care întruchipează renumita legendă Bechstein.

Sensibilitatea ridicată a sistemului de plăci de sunet reprezintă doar un exemplu de expertiză a pianinelor Bechstein care determină producătorii internaționali să caute sfatul nostru. Prin creșterea constantă a capacității de producție, fabrica C. Bechstein rămâne neegalată în Europa. Producerea pe plan local a ciocănelelor ilustrează perfect dezvoltarea deosebită a mărcii Bechstein în ultimele decenii.

Pentru a afla mai multe, puteți face un tur al fabricii germane unde se realizează atât instrumentele Bechstein, cât și C. Bechstein. Producătorii noștri de pian vor fi bucuroși să vă arate bogăția de detalii care sporesc calitatea Bechstein.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

Pianina C. Bechstein Academy

Timp de realizare: 7 luni, 120 de ore

Caracterul general: Instrumente cu un sunet și un tușeu perfecte.

Placă de sunet (lemn): Placă de sunet realizată din lemn de molid crescut lent la altitudini între 800 și 1.000 de metri.

Placă de sunet (design): Fiecare placă de sunet este adaptată modelelor individuale.

Asamblare acustică (materiale): Ansamblul acustic este realizat din lemn atent selectat de molid, fag și pin.

Cadru din fontă: Compoziția specială a fontei și forma particulară a cadrului în sine îi atenuează vibrațiile și optimizează energia corzilor.

Agrafe / Capo bar: Agrafele asigură poziționarea precisă a corzilor basului. Corzile din registrul de  mijloc și de acut se sprijină pe un capo bar.

Sistemul de calibrare a călușului C. Bechstein (BCS): Călușul este realizat din fag german, folosind tehnologia de ultimă oră CNC, ceea ce asigură o bună transmisie a sunetului și a frecvențelor pe placa de sunet.

Butuc de acordaj: Lemn de esenţă tare, stratificat.

Claviatură: Claviatură durabilă, rezistentă, cu un raport de pârghie ideal care satisface cerințele profesionale.

Claviatura proiectată de Departamentul de Cerdetare și Dezvoltare C. Bechstein.

Mecanismul: Mecanică profesională extrem de complexă, alcătuită din peste 2.000 de piese și proiectată în conformitate cu standardele de claviatură și de mecanism ale C. Bechstein.

Mecanism (ciocănele): Ciocănelele făcute de C. Bechstein Germania.

Materiale: miez de mahon acoperit cu pâslă făcută în Germania din lână provenită din Noua Zeelandă, folosind o metodă secretă, tradițională.

Mecanism (proiectare) C. Bechstein – Sistem de control al fricțiunii (FCS): Tușeu cu coeficienți optimi de greutate și de frecare obținuți prin utilizarea celei mai noi tehnologii de proiectare.

Sonorizare individuală a fiecărui instrument: Sonorizare individuală realizată de către tehnicienii experți pentru un sunet distinct, transparent, cu mai multe tonalităţi.

Carcasă / Finisaj: Carcasă manufacturată de  C. Bechstein din piese de calitate superioară.

Finisaj elegant (lac  lucios).