Piane
A 228 (B 228) – C. Bechstein Academy - Bechstein Romania
678
page-template-default,page,page-id-678,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

A 228 (B 228)

FINISĂRI SPECIALE

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 159 cm
  • Lungime: 228 cm
  • Greutate: 417 kg

Pianul de semiconcert C. Bechstein Academy A 228: un instrument remarcabil

Pianul de semiconcerte C. Bechstein A 228 este un instrument de vârf, cu un sunet impresionant și o mecanică profesională. Este disponibil la un preț accesibil, chiar dacă își regăsește locul pe scene de concert. Poarta dvs. de intrare în lumea Bechstein, pianul de semiconcert C. Bechstein A 228 vă permite să vă bucurați acasă de magia sunetului german.

În ultimii ani, Bechstein s-a aflat în centrul atenției mass-media ca nici un alt producător de pian. Jurnaliștii au relatat frecvent despre dezvoltarea continuă și caracterul excepțional al fabricii din Germania, unde sunt produse atât pianele Bechstein premium, cât și instrumentele din clasa C. Bechstein Masterpiece.

Caracteristicile tipice ale sunetului Bechstein

Pianul de tip A 228 semi-concert a fost dezvoltat la C. Bechstein localizat in Seifhennersdorf, Saxonia, și își are rădăcinile în tradiția Bechstein Se construiesc adiacent folosind tehnologia de vârf și cele mai bune materiale. De exemplu, mobilierul și spatele sunt realizate cu ajutorul tehnologiei CNC de înaltă precizie, în timp ce sa realizat o procedură specială pentru a introduce placa de sunet cu proprietăți vibraționale active în ansamblul acustic pentru a asigura proiecție minunată a sunetului.

Mecanica profesională a modelului A 228 se mândrește cu ciocanele speciale produse de C. Bechstein, Germania. Producătorii de pian perfect instruiți completează procesele de înaltă tehnologie, deoarece efectuează operații cruciale cu mâna, cum ar fi intonarea ciocanelor sau inserarea mecanicii în interiorul pianului.

Caracterul elegant și nobil al sunetului Bechstein rezultă din designul special al ansamblului acustic. Mai mult, o viteză de transfer a sunetului redusă contribuie decisiv la tonalitatea sublimă a instrumentului. Ca urmare, pianul de semiconcert C. Bechstein Academy 228 este ideal pentru muzica de cameră și pentru sălile private de muzică.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

Pianul C. Bechstein Academy


Timp de realizare: 1 an, 250 de ore


Caracterul general: Instrumente de înaltă calitate cu sunet și tușeu perfect.


Placă de sunet (lemn): Placă de sunet realizată din lemn de molid crescut lent la altitudini între 800 și 1.000 de metri.


Placă de sunet (design): Fiecare placă de sunet este adaptată modelelor individuale.


Asamblare acustică (materiale): Lemn atent selectat de molid, fag și pin.


Cadru din fontă: Compoziția specială a fontei și forma particulară a cadrului în sine îi atenuează vibrațiile și optimizează energia corzilor.


Agrafe / Capo bar: Agrafele asigură poziționarea precisă a corzilor de bas și medii. Corzile acutelor se sprijină pe o capo bar care face parte din cadrul din fontă.


Sistemul de calibrare a călușului C. Bechstein (BCS): Călușul este realizat din fag german, folosind tehnologia de ultimă oră CNC.

Precizia de până la o sutime de milimetru garantează o transmisie perfectă a sunetului și a frecvențelor pe placa de sunet.


Butuc de acordaj: Lemn de esenţă tare, stratificat.


Claviatură: Claviatură durabilă, rezistentă, cu un raport de pârghie ideal care satisface cerințele profesionale.

Claviatură proiectată de C. Bechstein.


Mecanismul: Mecanică profesională extrem de complexă, alcătuită din peste 2.000 de piese și proiectată în conformitate cu standardele de claviatură și de mecanism ale C. Bechstein.


Mecanism (ciocănele): Ciocănelele făcute de C. Bechstein Germania oferă posibilități dinamice excelente și o paletă foarte largă de nuanțe.


Materiale: miez de mahon acoperit cu pâslă făcută în Germania din lână provenită din Noua Zeelandă, folosind o metodă secretă, tradițională.


Mecanism (proiectare) C. Bechstein – Sistem de control al fricțiunii (FCS): Coeficienți optimi de greutate și de frecare obținuți prin utilizarea celei mai noi tehnologii de proiectare.


Sonorizare individuală a fiecărui instrument: Sonorizare individuală realizată de către tehnicienii experți pentru un sunet distinct, transparent, cu mai multe tonalităţi.


Carcasă / Finisaj: Carcasă manufacturată de C. Bechstein din piese de calitate superioară.

Finisaj elegant (lac lucios).