Piane
A 208 (B 208) – C. Bechstein Academy - Bechstein Romania
666
page-template-default,page,page-id-666,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

A 208 (B 208)

FINISĂRI SPECIALE

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 154 cm
  • Lungime: 208 cm
  • Greutate: 375 kg

C. Bechstein Academy A 208: Un pian maiestuos

Un pian pentru toate tipurile de muzică, modelul C. Bechstein A 208 este adaptat nevoilor profesioniștilor și pianiștilor amatori în căutarea unui instrument premium.

Pianul de salon C. Bechstein A 208 este potrivit pentru toate stilurile de muzică, pentru spectacole solo și pentru concerte de muzică de cameră. Având o gamă dinamică uimitoare și o multitudine de tonalităţi, se evidențiază pentru mecanica sa incredibil de echilibrată și precisă. Cu astfel de caracteristici de înaltă calitate la un preț accesibil este ușor de înțeles de ce acest model este râvnit de conservatoare din întreaga lume.

Materiale selectate cu grijă

Ca și în cazul tuturor instrumentelor Bechstein, alegerea atentă a materialelor este un factor esențial pentru succesul pianului de salon A 208. De exemplu, molidul de munte, un lemn de o esenţă deosebită, este folosit pentru placa de sunet și picioare, în timp ce părţile din spate sunt realizate din pin de înaltă calitate. Celelalte componente ale carcasei sunt realizate din furnir stratificat din lemn masiv. Placa de fontă turnată în nisip realizează o rezistență excelentă la tensiune și îmbunătăţește sunetul de bază. Benzile integrate în capodastru și scalele duplex joacă un rol major în sunetul bogat și colorat al corzilor acute, în timp ce agrafele cu un design special limitează lungimea de sunet a corzilor de mijloc și bas. Atât corzile, cât și cuiele de acordaj sunt realizate din cele mai fine materiale.

Un pian mare de salon înrădăcinat în bogata tradiție Bechstein

Departamentul de cercetare și dezvoltare al C. Bechstein au proiectat clasa de piane Bechstein premium ţinând cont de bogata tradiţie de marcă. În consecință, toate instrumentele Bechstein se remarcă nu numai datorită gamei lor dinamice largi și sunetului nobil, dar și mecanicii lor de calitate maximă, care la rândul ei șe mândrește cu ciocănelele special concepute de C. Bechstein.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

Pianul C. Bechstein Academy


Timp de realizare: 1 an, 250 de ore


Caracterul general: Instrumente de înaltă calitate cu sunet și tușeu perfect.


Placă de sunet (lemn): Placă de sunet realizată din lemn de molid crescut lent la altitudini între 800 și 1.000 de metri.


Placă de sunet (design): Fiecare placă de sunet este adaptată modelelor individuale.


Asamblare acustică (materiale): Lemn atent selectat de molid, fag și pin.


Cadru din fontă: Compoziția specială a fontei și forma particulară a cadrului în sine îi atenuează vibrațiile și optimizează energia corzilor.


Agrafe / Capo bar: Agrafele asigură poziționarea precisă a corzilor de bas și medii. Corzile acutelor se sprijină pe o capo bar care face parte din cadrul din fontă.


Sistemul de calibrare a călușului C. Bechstein (BCS): Călușul este realizat din fag german, folosind tehnologia de ultimă oră CNC.

Precizia de până la o sutime de milimetru garantează o transmisie perfectă a sunetului și a frecvențelor pe placa de sunet.


Butuc de acordaj: Lemn de esenţă tare, stratificat.


Claviatură: Claviatură durabilă, rezistentă, cu un raport de pârghie ideal care satisface cerințele profesionale.

Claviatură proiectată de C. Bechstein.


Mecanismul: Mecanică profesională extrem de complexă, alcătuită din peste 2.000 de piese și proiectată în conformitate cu standardele de claviatură și de mecanism ale C. Bechstein.


Mecanism (ciocănele): Ciocănelele făcute de C. Bechstein Germania oferă posibilități dinamice excelente și o paletă foarte largă de nuanțe.


Materiale: miez de mahon acoperit cu pâslă făcută în Germania din lână provenită din Noua Zeelandă, folosind o metodă secretă, tradițională.


Mecanism (proiectare) C. Bechstein – Sistem de control al fricțiunii (FCS): Coeficienți optimi de greutate și de frecare obținuți prin utilizarea celei mai noi tehnologii de proiectare.


Sonorizare individuală a fiecărui instrument: Sonorizare individuală realizată de către tehnicienii experți pentru un sunet distinct, transparent, cu mai multe tonalităţi.


Carcasă / Finisaj: Carcasă manufacturată de C. Bechstein din piese de calitate superioară.

Finisaj elegant (lac lucios).