Piane
A 190 (B 190) - C. Bechstein Academy - Bechstein Romania
1161
page-template-default,page,page-id-1161,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

A 190 (B 190)

FINISĂRI SPECIALE

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 153 cm
  • Lungime: 190 cm
  • Greutate: 348 kg

C. Bechstein Academy A 190: Un pian mare de salon cu un profil profesional

Departamentul de cercetare și dezvoltare al C. Bechstein a proiectat clasa de piane Bechstein premium ţinând cont de îndelungata tradiţie a mărcii. În consecință, toate instrumentele Bechstein se remarcă nu numai datorită gamei lor dinamice largi și sunetului nobil, dar și mecanicii lor de calitate maximă, care la rândul ei șe mândrește cu ciocănelele special concepute de C. Bechstein.

O bogăție incredibilă de nuanțe! Pianul de salon C. Bechstein Academy A 190: poarta dvs. de acces la magia lumii Bechstein.

Producție profesională

Pianele Bechstein sunt manufacturate în Germania ținând cont de cele mai recente descoperiri din domeniul tehnologiei materialelor. Testarea pe termen lung efectuată în fabrica C. Bechstein determină efectul chiar și celei mai mici alterări a designului original, astfel încât fiecare ansamblu acustic să corespundă exact idealului vizat. Nimic nu este lăsat la întâmplare datorită comunicării automate între diferitele mașini, în timp ce prelucrarea manuală a mecanicii și ansamblului acustic fac o bijuterie din fiecare pian. Bechstein: simbolul durabilității, frumusețea sunetului și confortul de a interpreta.

Mai multe DVD-uri sunt disponibile care ilustrează procesele unice de producție utilizate în fabricarea pianelor Bechstein.

Instrumentele Bechstein sunt adaptate nevoilor unor pianiști exigenți și au inspirat iubitorii de muzică peste tot în lume de peste 160 de ani.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

Pianul C. Bechstein Academy


Timp de realizare: 1 an, 250 de ore


Caracterul general: Instrumente de înaltă calitate cu sunet și tușeu perfect.


Placă de sunet (lemn): Placă de sunet realizată din lemn de molid crescut lent la altitudini între 800 și 1.000 de metri.


Placă de sunet (design): Fiecare placă de sunet este adaptată modelelor individuale.


Asamblare acustică (materiale): Lemn atent selectat de molid, fag și pin.


Cadru din fontă: Compoziția specială a fontei și forma particulară a cadrului în sine îi atenuează vibrațiile și optimizează energia corzilor.


Agrafe / Capo bar: Agrafele asigură poziționarea precisă a corzilor de bas și medii. Corzile acutelor se sprijină pe o capo bar care face parte din cadrul din fontă.


Sistemul de calibrare a călușului C. Bechstein (BCS): Călușul este realizat din fag german, folosind tehnologia de ultimă oră CNC.

Precizia de până la o sutime de milimetru garantează o transmisie perfectă a sunetului și a frecvențelor pe placa de sunet.


Butuc de acordaj: Lemn de esenţă tare, stratificat.


Claviatură: Claviatură durabilă, rezistentă, cu un raport de pârghie ideal care satisface cerințele profesionale.

Claviatură proiectată de C. Bechstein.


Mecanismul: Mecanică profesională extrem de complexă, alcătuită din peste 2.000 de piese și proiectată în conformitate cu standardele de claviatură și de mecanism ale C. Bechstein.


Mecanism (ciocănele): Ciocănelele făcute de C. Bechstein Germania oferă posibilități dinamice excelente și o paletă foarte largă de nuanțe.


Materiale: miez de mahon acoperit cu pâslă făcută în Germania din lână provenită din Noua Zeelandă, folosind o metodă secretă, tradițională.


Mecanism (proiectare) C. Bechstein – Sistem de control al fricțiunii (FCS): Coeficienți optimi de greutate și de frecare obținuți prin utilizarea celei mai noi tehnologii de proiectare.


Sonorizare individuală a fiecărui instrument: Sonorizare individuală realizată de către tehnicienii experți pentru un sunet distinct, transparent, cu mai multe tonalităţi.


Carcasă / Finisaj: Carcasă manufacturată de C. Bechstein din piese de calitate superioară.

Finisaj elegant (lac lucios).