Piane
A 175 (B 175) - C. Bechstein Academy - Bechstein Romania
1176
page-template-default,page,page-id-1176,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

A 175 (B 175)

FINISĂRI SPECIALE

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 152 cm
  • Lungime: 175 cm
  • Greutate: 334 kg

C. Bechstein Academy A 175: Un instrument german care nu face compromisuri

C. Bechstein A 175: plăcerea reală de a interpreta. Cu sunetul său nobil, elegant și demn, acest instrument premium este în mod clar înrădăcinat în marea tradiție Bechstein. Acest lucru se aplică și în cazul mecanicii profesionale, de înaltă precizie, care este fabricată cu atenție meticuloasă. Pentru a se asigura că pianele Bechstein îndeplinesc standardele de înaltă calitate ale mărcii, C. Bechstein a efectuat investiții in fabrica situată în Seifhennersdorf, Saxonia, și acum produce propriile ciocănele.

Asemenea tuturor pianelor premium C. Bechstein, modelul A 175 este realizat în fabrica din Seifhennersdorf. Acest pian iese în evidență pentru mecanica sa precisă și pentru sunetul bogat nuanțat. Piesele de bază ale modelului C. Bechstein Academy A 175 sunt realizate folosind procese complexe și tehnologii de ultimă generație, apoi post-procesate de producătorii de pian pentru a oferi fiecărui instrument un sunet individual.

Formarea este o investiție în viitor

C. Bechstein investește continuu în poziții de formare, iar stagiarii companiei obțin rezultate excelente la Școala de realizare a pianelor de la Ludwigsburg. În acest fel se păstrează vie tradiția Bechstein și se transmite experienţa necesară pentru a realiza minunatele piane germane.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

Pianul C. Bechstein Academy


Timp de realizare: 1 an, 250 de ore


Caracterul general: Instrumente de înaltă calitate cu sunet și tușeu perfect.


Placă de sunet (lemn): Placă de sunet realizată din lemn de molid crescut lent la altitudini între 800 și 1.000 de metri.


Placă de sunet (design): Fiecare placă de sunet este adaptată modelelor individuale.


Asamblare acustică (materiale): Lemn atent selectat de molid, fag și pin.


Cadru din fontă: Compoziția specială a fontei și forma particulară a cadrului în sine îi atenuează vibrațiile și optimizează energia corzilor.


Agrafe / Capo bar: Agrafele asigură poziționarea precisă a corzilor de bas și medii. Corzile acutelor se sprijină pe o capo bar care face parte din cadrul din fontă.


Sistemul de calibrare a călușului C. Bechstein (BCS): Călușul este realizat din fag german, folosind tehnologia de ultimă oră CNC.

Precizia de până la o sutime de milimetru garantează o transmisie perfectă a sunetului și a frecvențelor pe placa de sunet.


Butuc de acordaj: Lemn de esenţă tare, stratificat.


Claviatură: Claviatură durabilă, rezistentă, cu un raport de pârghie ideal care satisface cerințele profesionale.

Claviatură proiectată de C. Bechstein.


Mecanismul: Mecanică profesională extrem de complexă, alcătuită din peste 2.000 de piese și proiectată în conformitate cu standardele de claviatură și de mecanism ale C. Bechstein.


Mecanism (ciocănele): Ciocănelele făcute de C. Bechstein Germania oferă posibilități dinamice excelente și o paletă foarte largă de nuanțe.


Materiale: miez de mahon acoperit cu pâslă făcută în Germania din lână provenită din Noua Zeelandă, folosind o metodă secretă, tradițională.


Mecanism (proiectare) C. Bechstein – Sistem de control al fricțiunii (FCS): Coeficienți optimi de greutate și de frecare obținuți prin utilizarea celei mai noi tehnologii de proiectare.


Sonorizare individuală a fiecărui instrument: Sonorizare individuală realizată de către tehnicienii experți pentru un sunet distinct, transparent, cu mai multe tonalităţi.


Carcasă / Finisaj: Carcasă manufacturată de C. Bechstein din piese de calitate superioară.

Finisaj elegant (lac lucios).