Piane
A 160 (B 160) - C. Bechstein Academy - Bechstein Romania
1188
page-template-default,page,page-id-1188,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

A 160 (B 160)

FINISĂRI SPECIALE

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 154 cm
  • Lungime: 208 cm
  • Greutate: 375 kg

C. Bechstein Academy A 160: un pian de dimensiuni reduse, ideal pentru fiecare zi

Pianul de dimensiuni reduse C. Bechstein A 160 este ideal dacă sunteți în căutarea unui pian, dar trăiți într-un apartament mic. Acest model se remarcă nu numai pentru mecanica sa precisă, dar și pentru sunetul colorat și echilibrat, cu tonalităţi multiple. C. Bechstein A 160: iubitorii de muzică exigenți cântă cu plăcere la acest instrument.

Pian de înaltă calitate, produs în Germania

Pianul de dimensiuni reduse C. Bechstein A 160 a fost proiectat de către Departamentul de Cercetare și Dezvoltare C. Bechstein dinSeifhennersdorf, Saxonia, și este realizat din materiale de cea mai bună calitate.

Când cântaţi la acest pian și îi auziţi sunetul, toate cele cinci simțuri sunt imediat convinse de valoarea sa. C. Bechstein A 160 vă captivează cu sunetul său frumos, care-l face să fie o plăcere de a cânta la el.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

Pianul C. Bechstein Academy


Timp de realizare: 1 an, 250 de ore


Caracterul general: Instrumente de înaltă calitate cu sunet și tușeu perfect.


Placă de sunet (lemn): Placă de sunet realizată din lemn de molid crescut lent la altitudini între 800 și 1.000 de metri.


Placă de sunet (design): Fiecare placă de sunet este adaptată modelelor individuale.


Asamblare acustică (materiale): Lemn atent selectat de molid, fag și pin.


Cadru din fontă: Compoziția specială a fontei și forma particulară a cadrului în sine îi atenuează vibrațiile și optimizează energia corzilor.


Agrafe / Capo bar: Agrafele asigură poziționarea precisă a corzilor de bas și medii. Corzile acutelor se sprijină pe o capo bar care face parte din cadrul din fontă.


Sistemul de calibrare a călușului C. Bechstein (BCS): Călușul este realizat din fag german, folosind tehnologia de ultimă oră CNC.

Precizia de până la o sutime de milimetru garantează o transmisie perfectă a sunetului și a frecvențelor pe placa de sunet.


Butuc de acordaj: Lemn de esenţă tare, stratificat.


Claviatură: Claviatură durabilă, rezistentă, cu un raport de pârghie ideal care satisface cerințele profesionale.

Claviatură proiectată de C. Bechstein.


Mecanismul: Mecanică profesională extrem de complexă, alcătuită din peste 2.000 de piese și proiectată în conformitate cu standardele de claviatură și de mecanism ale C. Bechstein.


Mecanism (ciocănele): Ciocănelele făcute de C. Bechstein Germania oferă posibilități dinamice excelente și o paletă foarte largă de nuanțe.


Materiale: miez de mahon acoperit cu pâslă făcută în Germania din lână provenită din Noua Zeelandă, folosind o metodă secretă, tradițională.


Mecanism (proiectare) C. Bechstein – Sistem de control al fricțiunii (FCS): Coeficienți optimi de greutate și de frecare obținuți prin utilizarea celei mai noi tehnologii de proiectare.


Sonorizare individuală a fiecărui instrument: Sonorizare individuală realizată de către tehnicienii experți pentru un sunet distinct, transparent, cu mai multe tonalităţi.


Carcasă / Finisaj: Carcasă manufacturată de C. Bechstein din piese de calitate superioară.

Finisaj elegant (lac lucios).