Piane
A 124 (B 124) Style - C. Bechstein Academy - Bechstein Romania
649
page-template-default,page,page-id-649,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

A 124 (B 124) Style

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 154 cm
  • Înălţime: 124 cm
  • Adâncime: 61 cm
  • Greutate: 251 kg

Bechstein Academy A 124 Style: o încântare pentru văz și auz

Bechstein A 124 Style: un instrument cu o voce profundă și o acțiune virtuozică, dezvoltat în Germania de către inginerii și specialiștii de sunet C. Bechstein.

Design deosebit, sunet voluminos și mecanică irezistibilă. C. Bechstein A 124 Style este un instrument premium care îndeplinește atât cerințele pianiștilor profesioniști, cât și ale amatorilor exigenți. C. Bechstein A 124 Style trebuie încercat dacă sunteți în căutarea unui instrument de cea mai bună calitate, la un preț accesibil.

Pianina: Fermecat de un sunet select

Un pian cu proporții ideale, modelul A 124 Style a fost dezvoltat de inginerii din Departamentul de Cercetare și Dezvoltare de la C. Bechstein, o unitate de neegalat în întreaga lume pentru amestecul perfect de meșteșug tradițional și tehnologie de vârf. Modelul A 124 Style este realizat de producători de pian din vechea școală, cărora le-a fost încredințată moștenirea bogată a mărcii Bechstein, păstrând vie tradiția calității Bechstein și deschizând calea pentru producția de piane de viitor. Cântați la acest instrument de vârf și pregătiți-vă să fiți fermecat de sunetul deosebit.

Bechstein este numărul unu în producția de piane premium. Deasupra acestui brand, există doar clasa Masterpiece C. Bechstein.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

Pianina C. Bechstein Academy

Timp de realizare: 7 luni, 120 de ore

Caracterul general: Instrumente cu un sunet și un tușeu perfecte.

Placă de sunet (lemn): Placă de sunet realizată din lemn de molid crescut lent la altitudini între 800 și 1.000 de metri.

Placă de sunet (design): Fiecare placă de sunet este adaptată modelelor individuale.

Asamblare acustică (materiale): Ansamblul acustic este realizat din lemn atent selectat de molid, fag și pin.

Cadru din fontă: Compoziția specială a fontei și forma particulară a cadrului în sine îi atenuează vibrațiile și optimizează energia corzilor.

Agrafe / Capo bar: Agrafele asigură poziționarea precisă a corzilor basului. Corzile din registrul de  mijloc și de acut se sprijină pe un capo bar.

Sistemul de calibrare a călușului C. Bechstein (BCS): Călușul este realizat din fag german, folosind tehnologia de ultimă oră CNC, ceea ce asigură o bună transmisie a sunetului și a frecvențelor pe placa de sunet.

Butuc de acordaj: Lemn de esenţă tare, stratificat.

Claviatură: Claviatură durabilă, rezistentă, cu un raport de pârghie ideal care satisface cerințele profesionale.

Claviatura proiectată de Departamentul de Cerdetare și Dezvoltare C. Bechstein.

Mecanismul: Mecanică profesională extrem de complexă, alcătuită din peste 2.000 de piese și proiectată în conformitate cu standardele de claviatură și de mecanism ale C. Bechstein.

Mecanism (ciocănele): Ciocănelele făcute de C. Bechstein Germania.

Materiale: miez de mahon acoperit cu pâslă făcută în Germania din lână provenită din Noua Zeelandă, folosind o metodă secretă, tradițională.

Mecanism (proiectare) C. Bechstein – Sistem de control al fricțiunii (FCS): Tușeu cu coeficienți optimi de greutate și de frecare obținuți prin utilizarea celei mai noi tehnologii de proiectare.

Sonorizare individuală a fiecărui instrument: Sonorizare individuală realizată de către tehnicienii experți pentru un sunet distinct, transparent, cu mai multe tonalităţi.

Carcasă / Finisaj: Carcasă manufacturată de  C. Bechstein din piese de calitate superioară.

Finisaj elegant (lac  lucios).