Piane
A 124 (B 124) Imposant - C. Bechstein Academy - Bechstein Romania
638
page-template-default,page,page-id-638,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

A 124 (B 124) Imposant

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 151 cm
  • Înălţime: 124 cm
  • Adâncime: 62 cm
  • Greutate: 251 kg

Bechstein Academy A 124 Imposant: O pianină pentru pianiști profesioniști

Bechstein A 124 Imposant: o pianină ideală dezvoltată și realizată de inginerii C. Bechstein și de specialiștii în producția de pian. Sunet și mecanică premium.

Modelul C. Bechstein Academy A 124 Imposant a fost dezvoltat pentru a îndeplini cerințele pianiștilor cei mai exigenți. Această pianină premium este fabricată din materiale prețioase, pe care specialiști meticuloși le prelucrează cu atenție în spațiile de producție de ultimă generație Bechstein, o unitate de neegalat în întreaga lume pentru amestecul perfect de meșteșug tradițional și tehnologie de vârf.

Pianina de înaltă performanță

Bechstein A 124 Imposant se remarcă prin designul său elegant, aproape pur. Picioarele au un aspect neobișnuit și toate elementele carcasei sunt în proporție armonioasă. Această pianină care stăpânește pianissimo-ul cel mai moale și fortissimo-ul cel mai tumultuos își găsește locul și în sălile de concert. A 124 Imposant este un instrument de înaltă clasă care vă va surprinde prin mecanica perfectă și cu un volum de sunet impresionant. Încercați acest model și descoperiți marea tradiție muzicală germană!

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

Pianina C. Bechstein Academy

Timp de realizare: 7 luni, 120 de ore

Caracterul general: Instrumente cu un sunet și un tușeu perfecte.

Placă de sunet (lemn): Placă de sunet realizată din lemn de molid crescut lent la altitudini între 800 și 1.000 de metri.

Placă de sunet (design): Fiecare placă de sunet este adaptată modelelor individuale.

Asamblare acustică (materiale): Ansamblul acustic este realizat din lemn atent selectat de molid, fag și pin.

Cadru din fontă: Compoziția specială a fontei și forma particulară a cadrului în sine îi atenuează vibrațiile și optimizează energia corzilor.

Agrafe / Capo bar: Agrafele asigură poziționarea precisă a corzilor basului. Corzile din registrul de  mijloc și de acut se sprijină pe un capo bar.

Sistemul de calibrare a călușului C. Bechstein (BCS): Călușul este realizat din fag german, folosind tehnologia de ultimă oră CNC, ceea ce asigură o bună transmisie a sunetului și a frecvențelor pe placa de sunet.

Butuc de acordaj: Lemn de esenţă tare, stratificat.

Claviatură: Claviatură durabilă, rezistentă, cu un raport de pârghie ideal care satisface cerințele profesionale.

Claviatura proiectată de Departamentul de Cerdetare și Dezvoltare C. Bechstein.

Mecanismul: Mecanică profesională extrem de complexă, alcătuită din peste 2.000 de piese și proiectată în conformitate cu standardele de claviatură și de mecanism ale C. Bechstein.

Mecanism (ciocănele): Ciocănelele făcute de C. Bechstein Germania.

Materiale: miez de mahon acoperit cu pâslă făcută în Germania din lână provenită din Noua Zeelandă, folosind o metodă secretă, tradițională.

Mecanism (proiectare) C. Bechstein – Sistem de control al fricțiunii (FCS): Tușeu cu coeficienți optimi de greutate și de frecare obținuți prin utilizarea celei mai noi tehnologii de proiectare.

Sonorizare individuală a fiecărui instrument: Sonorizare individuală realizată de către tehnicienii experți pentru un sunet distinct, transparent, cu mai multe tonalităţi.

Carcasă / Finisaj: Carcasă manufacturată de  C. Bechstein din piese de calitate superioară.

Finisaj elegant (lac  lucios).