Piane
A 120 (B 120) Select - C. Bechstein Academy - Bechstein Romania
631
page-template-default,page,page-id-631,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

A 120 (B120) Select

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 151 cm
  • Înălţime: 120 cm
  • Adâncime: 61 cm
  • Greutate: 243 kg

Academy A 120 Select: Pianină germană premium

Bechstein A 120 Select: un pian realizat în fabrica C. Bechstein, unde ingineria germană se întâlnește cu tradiția Bechstein pentru a produce instrumente premium.

Modelul A 120 Select este conceput pentru iubitorii de muzică exigenți. Veți iubi acest instrument de primă clasă pentru dimensiunile sale modeste, design bine gândit, calitate muzicală și preț accesibil.

Există mai multe DVD-uri care prezintă filozofia Bechstein de realizare a pianului. Aflați informații privilegiate ale fabricii unice Bechstein, unde meșteșugul tradițional și tehnologia de înaltă clasă se combină în realizarea modelului A 120 Select și a celorlalte instrumente Bechstein. Această pianină premium, cu caracteristicile sale deosebite, reflectă nu numai secretele păstrate de producătorul de pian timp de mai bine de 160 de ani, ci și cele mai recente proiecte ale Departamentului de Cercetare și Dezvoltare C. Bechstein. Componentele de bază sunt procesate cu precizie, apoi post-procesate individual și manual pentru a obține cea mai bună calitate acustică.

O pianină cu detalii elegante

Bechstein Academy A 120 Select se remarcă prin designul său. Datorită diferitelor detalii, cum ar fi picioarele speciale și contururile rotunjite de eleganță discretă, această pianină este o adevărată încântare pentru ochi în camera dvs. de studiu. În plus, acest model se remarcă printr-o mecanică perfect echilibrată și un sunet cu o bogăție de tonalități. Cu un sunet minunat, modelul A 120 Select este un instrument autentic C. Bechstein.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

Pianina C. Bechstein Academy

Timp de realizare: 7 luni, 120 de ore

Caracterul general: Instrumente cu un sunet și un tușeu perfecte.

Placă de sunet (lemn): Placă de sunet realizată din lemn de molid crescut lent la altitudini între 800 și 1.000 de metri.

Placă de sunet (design): Fiecare placă de sunet este adaptată modelelor individuale.

Asamblare acustică (materiale): Ansamblul acustic este realizat din lemn atent selectat de molid, fag și pin.

Cadru din fontă: Compoziția specială a fontei și forma particulară a cadrului în sine îi atenuează vibrațiile și optimizează energia corzilor.

Agrafe / Capo bar: Agrafele asigură poziționarea precisă a corzilor basului. Corzile din registrul de  mijloc și de acut se sprijină pe un capo bar.

Sistemul de calibrare a călușului C. Bechstein (BCS): Călușul este realizat din fag german, folosind tehnologia de ultimă oră CNC, ceea ce asigură o bună transmisie a sunetului și a frecvențelor pe placa de sunet.

Butuc de acordaj: Lemn de esenţă tare, stratificat.

Claviatură: Claviatură durabilă, rezistentă, cu un raport de pârghie ideal care satisface cerințele profesionale.

Claviatura proiectată de Departamentul de Cerdetare și Dezvoltare C. Bechstein.

Mecanismul: Mecanică profesională extrem de complexă, alcătuită din peste 2.000 de piese și proiectată în conformitate cu standardele de claviatură și de mecanism ale C. Bechstein.

Mecanism (ciocănele): Ciocănelele făcute de C. Bechstein Germania.

Materiale: miez de mahon acoperit cu pâslă făcută în Germania din lână provenită din Noua Zeelandă, folosind o metodă secretă, tradițională.

Mecanism (proiectare) C. Bechstein – Sistem de control al fricțiunii (FCS): Tușeu cu coeficienți optimi de greutate și de frecare obținuți prin utilizarea celei mai noi tehnologii de proiectare.

Sonorizare individuală a fiecărui instrument: Sonorizare individuală realizată de către tehnicienii experți pentru un sunet distinct, transparent, cu mai multe tonalităţi.

Carcasă / Finisaj: Carcasă manufacturată de  C. Bechstein din piese de calitate superioară.

Finisaj elegant (lac  lucios).