Piane
A 114 Compact - C. Bechstein Academy - Bechstein Romania
539
page-template-default,page,page-id-539,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

A 114 Compact

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 151 cm
  • Înălţime: 114 cm
  • Adâncime: 59 cm
  • Greutate: 235 kg

Bechstein Academy A 114 Compact: Sunetul și mecanica cele mai bune

Pianina C. Bechstein A 114 Compact: un instrument premium fabricat în Germania de către C. Bechstein. Calitate, tușeu și volum al sunetului de neegalat.

Pianina A 114 Compact se mândrește cu toate caracteristicile standardului premium din Germania – cele mai bune piane din întreaga lume. Pianina A 114 Compact demonstrează perfect experiența inginerilor germani. Lider de piață în segmentul de vârf de peste 160 de ani, Bechstein se poate baza pe departamentul său unic de cercetare și dezvoltare pentru a construi o punte între legenda Bechstein și procesele de producție de ultimă oră. Folosind tehnologia cea mai înaltă, Bechstein construiește elemente din lemn și din metal cu o precizie de neegalat, ce formează baza instrumentelor mărcii, care sunt celebre pentru durabilitatea lor excepțională și un sunet minunat. Prelucrarea manuală finală a mecanismului și a ansmablului acustic accentuează calitatea instrumentelor, asemenea modului în care șlefuirea transformă o piatră prețioasă într-o bijuterie.

Alegeți-vă noul pian dintre cele mai bune instrumente!

Bechstein Academy A 114 Compact folosește cele mai recente descoperiri despre rezistența materialului și optimizarea sunetului. În ceea ce privește al treilea factor esențial în decizia dvs. de achiziție, valoarea financiară, modelul A 114 Compact este surprinzător de accesibil, deși satisface toate cerințele unui pian de înaltă calitate: sunet perfect echilibrat, tușeu plăcut și compatibilitate cu toate stilurile muzică. În plus, pianele Bechstein sunt renumite pentru nota modernă a brandului nobil și tradițional Bechstein.

Bechstein: o legendă care evoluează odată cu vremurile.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

Pianina C. Bechstein Academy

Timp de realizare: 7 luni, 120 de ore

Caracterul general: Instrumente cu un sunet și un tușeu perfecte.

Placă de sunet (lemn): Placă de sunet realizată din lemn de molid crescut lent la altitudini între 800 și 1.000 de metri.

Placă de sunet (design): Fiecare placă de sunet este adaptată modelelor individuale.

Asamblare acustică (materiale): Ansamblul acustic este realizat din lemn atent selectat de molid, fag și pin.

Cadru din fontă: Compoziția specială a fontei și forma particulară a cadrului în sine îi atenuează vibrațiile și optimizează energia corzilor.

Agrafe / Capo bar: Agrafele asigură poziționarea precisă a corzilor basului. Corzile din registrul de  mijloc și de acut se sprijină pe un capo bar.

Sistemul de calibrare a călușului C. Bechstein (BCS): Călușul este realizat din fag german, folosind tehnologia de ultimă oră CNC, ceea ce asigură o bună transmisie a sunetului și a frecvențelor pe placa de sunet.

Butuc de acordaj: Lemn de esenţă tare, stratificat.

Claviatură: Claviatură durabilă, rezistentă, cu un raport de pârghie ideal care satisface cerințele profesionale.

Claviatura proiectată de Departamentul de Cerdetare și Dezvoltare C. Bechstein.

Mecanismul: Mecanică profesională extrem de complexă, alcătuită din peste 2.000 de piese și proiectată în conformitate cu standardele de claviatură și de mecanism ale C. Bechstein.

Mecanism (ciocănele): Ciocănelele făcute de C. Bechstein Germania.

Materiale: miez de mahon acoperit cu pâslă făcută în Germania din lână provenită din Noua Zeelandă, folosind o metodă secretă, tradițională.

Mecanism (proiectare) C. Bechstein – Sistem de control al fricțiunii (FCS): Tușeu cu coeficienți optimi de greutate și de frecare obținuți prin utilizarea celei mai noi tehnologii de proiectare.

Sonorizare individuală a fiecărui instrument: Sonorizare individuală realizată de către tehnicienii experți pentru un sunet distinct, transparent, cu mai multe tonalităţi.

Carcasă / Finisaj: Carcasă manufacturată de  C. Bechstein din piese de calitate superioară.

Finisaj elegant (lac  lucios).