Piane
A 112 (B 112) Modern Chrome Art - C. Bechstein Academy - Bechstein Romania
514
page-template-default,page,page-id-514,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

A 112 (B 112) Modern Chrome Art

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 149 cm
  • Înălţime: 112 cm
  • Adâncime: 57 cm
  • Greutate: 231 kg

Bechstein Academy A 112: Elegant, inteligent, Art Deco

O pianină modernă de invidiat, cu eleganță, modernă, dar clasică. Bechstein concepe instrumente pentru a satisface cerințele iubitorilor de muzică și ale pianiștilor exigenți. Acest model seduce atât văzul, cât și auzul!

Linii persuasive în negru lucios. Linii cromate delicate subliniază o siluetă subțire și oferă viață unor suprafețe elegante, structurate simplu. Teșituri discrete ajută la deschiderea și închiderea panoului superior. Linii cromate suplimentare redefinesc profilul pianinei.

Culorile umbrite și muchiile subțiri fac ca stilul simplu să fie plăcut. O adevărată capodoperă, prea frumoasă pentru a sta în colț!

Un pian modern cu o carcasă frumoasă și un sunet minunat

Bechstein A 112 Modern Chrome Art captează atenția cu un sunet inconfundabil. Faceți primul pas în lumea clasei C. Bechstein Academy! Conceput pentru a satisface cerințele pianiștilor avansați, acest instrument compact vă va surprinde cu volumul său impresionant de sunet.

Este de la sine înțeles că, la fel ca toate instrumentele din clasele C. Bechstein Masterpiece și Premium, acest pian modern este produs în Germania și îndeplinește cele mai înalte standarde de manoperă și longevitate.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

Pianina C. Bechstein Academy

Timp de realizare: 7 luni, 120 de ore

Caracterul general: Instrumente cu un sunet și un tușeu perfecte.

Placă de sunet (lemn): Placă de sunet realizată din lemn de molid crescut lent la altitudini între 800 și 1.000 de metri.

Placă de sunet (design): Fiecare placă de sunet este adaptată modelelor individuale.

Asamblare acustică (materiale): Ansamblul acustic este realizat din lemn atent selectat de molid, fag și pin.

Cadru din fontă: Compoziția specială a fontei și forma particulară a cadrului în sine îi atenuează vibrațiile și optimizează energia corzilor.

Agrafe / Capo bar: Agrafele asigură poziționarea precisă a corzilor basului. Corzile din registrul de  mijloc și de acut se sprijină pe un capo bar.

Sistemul de calibrare a călușului C. Bechstein (BCS): Călușul este realizat din fag german, folosind tehnologia de ultimă oră CNC, ceea ce asigură o bună transmisie a sunetului și a frecvențelor pe placa de sunet.

Butuc de acordaj: Lemn de esenţă tare, stratificat.

Claviatură: Claviatură durabilă, rezistentă, cu un raport de pârghie ideal care satisface cerințele profesionale.

Claviatura proiectată de Departamentul de Cerdetare și Dezvoltare C. Bechstein.

Mecanismul: Mecanică profesională extrem de complexă, alcătuită din peste 2.000 de piese și proiectată în conformitate cu standardele de claviatură și de mecanism ale C. Bechstein.

Mecanism (ciocănele): Ciocănelele făcute de C. Bechstein Germania.

Materiale: miez de mahon acoperit cu pâslă făcută în Germania din lână provenită din Noua Zeelandă, folosind o metodă secretă, tradițională.

Mecanism (proiectare) C. Bechstein – Sistem de control al fricțiunii (FCS): Tușeu cu coeficienți optimi de greutate și de frecare obținuți prin utilizarea celei mai noi tehnologii de proiectare.

Sonorizare individuală a fiecărui instrument: Sonorizare individuală realizată de către tehnicienii experți pentru un sunet distinct, transparent, cu mai multe tonalităţi.

Carcasă / Finisaj: Carcasă manufacturată de  C. Bechstein din piese de calitate superioară.

Finisaj elegant (lac  lucios).