Piane
A 112 (B 112) Modern - C. Bechstein Academy - Bechstein Romania
525
page-template-default,page,page-id-525,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

A 112 (B 112) Modern

DIMENSIUNI

  • Lăţime: 149 cm
  • Înălţime: 112 cm
  • Adâncime: 57cm
  • Greutate: 231 kg

Bechstein Academy A 112 Modern: Formă și sunet în armonie

Pianina C. Bechstein A 112 Modern a fost dezvoltată de inginerii Departamentului de Cercetare și Dezvoltare Bechstein din Saxonia. O legendă modernă Bechstein.

Un instrument elegant și estetic

Un instrument cu proporții perfecte, pianina C. Bechstein A 112 Modern este cel mai frumos dintre toate instrumentele compacte: fiecare linie și fiecare contur vă va fermeca. Aceasta se mândrește nu doar cu un design atât contemporan, cât și clasic, dar și cu un sunet care va satisface pe cunoscător. O pianină de designer, modernă, atractivă și inovatoare, modelul A 112 Modern va fi centrul atenției în casa și în viața dvs. cu o estetică sofisticată și subtilă. C. Bechstein Academy A 112 Modern: o necesitate pentru cei care iubesc muzica și interioarele rafinate.

Mai mult decât un instrument de designer

În ciuda dimensiunilor mici, pianina C. Bechstein A 112 Modern iese in evidență prin sunetul extraordinar. Faceți primii pași în lumea pianelor Bechstein premium! Acest instrument plăcut de compact vă va surprinde cu volumul său impresionant de sunet. Modelul A 112 Modern are toate calitățile de tradiție ale pianelor Bechstein.

În timp ce C. Bechstein a devenit simbolul producției de pian de mai mult de un secol și jumătate, pianele C. Bechstein Academy sunt instrumente premium cu o valoare financiară excelentă. Ambele mărci sunt fabricate în Germania.

SISTEMUL C. BECHSTEIN VARIO

Sistemul digital de la C. Bechstein Vario face din instrumentul dvs. un pian cu multe posibilităţi: puteți cânta zi și noapte fără a deranja pe nimeni.

Mai multe informaţii

SPECIFICAŢII

Pianina C. Bechstein Academy

Timp de realizare: 7 luni, 120 de ore

Caracterul general: Instrumente cu un sunet și un tușeu perfecte.

Placă de sunet (lemn): Placă de sunet realizată din lemn de molid crescut lent la altitudini între 800 și 1.000 de metri.

Placă de sunet (design): Fiecare placă de sunet este adaptată modelelor individuale.

Asamblare acustică (materiale): Ansamblul acustic este realizat din lemn atent selectat de molid, fag și pin.

Cadru din fontă: Compoziția specială a fontei și forma particulară a cadrului în sine îi atenuează vibrațiile și optimizează energia corzilor.

Agrafe / Capo bar: Agrafele asigură poziționarea precisă a corzilor basului. Corzile din registrul de  mijloc și de acut se sprijină pe un capo bar.

Sistemul de calibrare a călușului C. Bechstein (BCS): Călușul este realizat din fag german, folosind tehnologia de ultimă oră CNC, ceea ce asigură o bună transmisie a sunetului și a frecvențelor pe placa de sunet.

Butuc de acordaj: Lemn de esenţă tare, stratificat.

Claviatură: Claviatură durabilă, rezistentă, cu un raport de pârghie ideal care satisface cerințele profesionale.

Claviatura proiectată de Departamentul de Cerdetare și Dezvoltare C. Bechstein.

Mecanismul: Mecanică profesională extrem de complexă, alcătuită din peste 2.000 de piese și proiectată în conformitate cu standardele de claviatură și de mecanism ale C. Bechstein.

Mecanism (ciocănele): Ciocănelele făcute de C. Bechstein Germania.

Materiale: miez de mahon acoperit cu pâslă făcută în Germania din lână provenită din Noua Zeelandă, folosind o metodă secretă, tradițională.

Mecanism (proiectare) C. Bechstein – Sistem de control al fricțiunii (FCS): Tușeu cu coeficienți optimi de greutate și de frecare obținuți prin utilizarea celei mai noi tehnologii de proiectare.

Sonorizare individuală a fiecărui instrument: Sonorizare individuală realizată de către tehnicienii experți pentru un sunet distinct, transparent, cu mai multe tonalităţi.

Carcasă / Finisaj: Carcasă manufacturată de  C. Bechstein din piese de calitate superioară.

Finisaj elegant (lac  lucios).